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1.Imagen marcada / sin marcar KASTENDIECK, E.G.; LAKIN, S.M.; DOSTER, E.; ROVIRA, P.J.; ABDO, Z.; BELK, K.E.; MORLEY, P.S. Investigating the ecology of mobile genetic elements in beef feedlot cattle using high-throughput sequencing. In: Proceedings of National Veterinary Scholars Symposium, August 2-4, 2018: Texas A&M University. p. 183.
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres.
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2.Imagen marcada / sin marcar LAKIN, S.M.; DEAN, C.J.; DETTENWANGER, A.; ROSS, A.; DOSTER, E.; ROVIRA, P.J.; ABDO, Z.; JONES, K.L.; BELK, K.E.; MORLEY, P.S.; BOUCHER, C. MEGaRES and AmrPlusPlus, a comprehensive database of antimicrobial resistance genes and user-friendly pipeline for analysis of high-throughput sequencing data.[Abstract]. In: PROCEEDINGS OF THE 96TH ANNUAL CONFERENCE OF RESEARCH WORKERS IN ANIMAL DEISEASES, CHICAGO, USA. 2016. Session Ecology and Management of Foodborne Agents. 065.
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres.
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3.Imagen marcada / sin marcar ROVIRA, P.J.; MCALLISTER, T.; LAKIN, S.M.; COOK, S.R.; DOSTER, E.; NOYES, N. R.; WEINROTH, M.D.; YANG, X.; PARKER, J. K.; BOUCHER, C.; BOOKER, C. W.; WOENER, D. R.; BELK, K. E.; MORLEY, P. S. Characterization of the microbial resistome in conventional and "raised without antibiotics" beef and dairy production systems. Frontier in Microbiology, September 2019. v. 10, article 1980, 11 p. OPEN ACCESS. Received 18 March 2019 // Accepted 12 August 2019 // Published 4 September 2019.
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres.
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4.Imagen marcada / sin marcar LAKIN, S.M.; DEAN, C.; NOYES, N.R.; DETTENWANGER, A.; ROSS, A. S.; DOSTER, E.; ROVIRA, P.J.; ABDO, Z.; JONES, K.L.; RUIZ, J.; BELK, K.E.; MORLEY, P.S.; BOUCHER, C. MEGARes: an antimicrobial resistance database for high throughput sequencing. Nucleic Acids Research, 2017 v.45 p.574-580. Article History: Published online 2016 Nov 24. DOI: https://doi.org/10.1093/nar/gkw1009
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5.Imagen marcada / sin marcar DOSTER, E.; ROVIRA, P.J.; NOYES, N.R.; BURGESS, B. A.; YANG, X.; WEINROTH, M.D.; LAKIN, S.M.; DEAN, C.J.; LINKE, L.; MAGNUSON, R.; JONES, K.I.; BOUCHER, C.; RUIZ, J.; BELK, K.E.; MORLEY, P.S. Investigating effects of tulathromycin metaphylaxis on the fecal resistome and microbiome of commercial feedlot cattle early in the feeding period. Frontier in Microbiology, 2018, 9:1715. 14 p. Article history: Received: 14 April 2018; Accepted: 09 July 2018; Published: 30 July 2018. Open Access journal. https://doi.org/10.3389/fmicb.2018.01715
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6.Imagen marcada / sin marcar NOYES, N.R.; WEINROTH, M.E.; PARKER, J.K.; DEAN, C.J.; LAKIN, S.M.; RAYMOND, R.A.; ROVIRA, P.J.; DOSTER, E.; ABDO, Z.; MARTIN, J.N.; JONES, K.L.; RUIZ, J.; BOUCHER, C.A.; BELK, K.E.; MORLEY, P.S. Enrichment allows identification of diverse, rate elements in metagenomic resistome-virulome sequencing. Microbiome, 2017, 5, p. 142 13 p. Article History: Received: 29 May 2017, Accepted: 5 October 2017, Published: 17 October 2017
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Acceso al texto completo restringido a Biblioteca INIA Tacuarembó. Por información adicional contacte bibliotb@tb.inia.org.uy.
Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  21/02/2014
Actualizado :  11/05/2020
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Circulación / Nivel :  Internacional - --
Autor :  BRANSCHEID, W.; DOBROWOLSKI, A.; SPINDLER, M.; SAÑUDO, C.; SAN JULIÁN, R.; FONT I FURNOLS, M.; OLIVER, M.A.; CAÑEQUE, V.; MONTOSSI, F.; WICKE, M.
Afiliación :  W. BRANSCHEID, Institut für Fleischerzeugung und Vermarktung, BFEL Kulmbach.; A. DOBROWOLSKI, Institut für Fleischerzeugung und Vermarktung, BFEL Kulmbach.; M. SPINDLER, Institut für Fleischerzeugung und Vermarktung, BFEL Kulmbach.; CARLOS SAÑUDO, Producción Animal y Ciencia de los Alimentos, Fac. Veterinaria, Zaragoza, Spanien; ROBERTO SAN JULIAN SANCHEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MARÍA FONT I FURNOLS, Centre de Tecnologia de la Carn, IRTA, Monells (Girona), Spanien.; MARÍA ANGELS OLIVER, Centre de Tecnologia de la Carn, IRTA, Monells (Girona), Spanien; VICENTE CAÑEQUE, SGIT-INIA, Madrid, Spanien.; FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; M. WICKE, FOSVWE - Vechta, Universität Göttingen.
Título :  Consumer acceptability of beef and lamb from Uruguay and Germany. [Verbraucherakzeptanz von uruguayischem und deutschem Rind- Und Lammfleisch]
Fecha de publicación :  2006
Fuente / Imprenta :  Fleischwirtschaft, 2006, Volume 86, Issue 8, Pages 101-106.
Descripción física :  2-s2.0-33747804694
Idioma :  Inglés
Contenido :  Summary: As part of an international project, the consumer acceptance of Uruguayan and German beef and lamb was examined. Two groups of consumers from two German district towns (Kulmbach, Vechta ? n = 100 each) were consulted. The meat samples originated from the respective breeds prevailing in each country, and from pasturing (Uruguay) or from high level feeding (Germany). Between the consumer judgements about Uruguayan and German samples, no salient differences exist if the meat is sufficiently aged. The lamb was judged surprisingly well, although 65 % of the consumers indicated never to consume lamb. Ageing for 20 days is essential particularly for beef, since the consumers detected a significant reduction in quality after a seven days ageing period. Noticeably, higher fat content was linked with better sensory classification at both meat types. Cluster analyses of judgements revealed that the overall acceptability of beef depends more on tenderness; in the case of lamb, it is determined more by flavour. According to age groups, the consumers evaluated the samples significantly different: The group of elderly rated more tolerantly than the other groups. // Zusammenfassung: Als Teil eines internationalen Projektes wurde die Verbraucherakzeptanz von uruguayischem und deutschem Rind- und Lammfleisch untersucht. Hierzu wurden zwei Verbraucherstichproben in zwei deutschen Kleinstädten (Kulmbach, Vechta ? je n = 100) herangezogen. Die Fleischproben stammten von jeweils landesüb... Presentar Todo
Palabras claves :  BEEF; CONSUMER PANEL; LAMB; MEAT QUALITY.
Asunto categoría :  L01 Ganadería
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO17913 - 1PXIAP - DD
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