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Registros recuperados : 16 | |
1. | | PAGLIANO, D. Biotecnología en especies forrajeras In: RISSO, D.; BERRETTA, E.J.; MORON, A. (Eds.). Producción y manejo de pasturas. Seminario técnico, 17-19 octubre 1995, INIA Tacuarembó. Montevideo (Uruguay): INIA, 1996. p155-162 (INIA Serie Técnica; 80)Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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10. | | CAPDEVIELLE, F.; PAGLIANO, D.; STOLL, M. Integración del análisis genómico molecular en sistemas biotecnológicos de apoyo al mejoramiento genético de especies hortícolas. In: SUH (Sociedad Uruguay de Horticultura); COLHOR (Confederación Latinoamericana de Horticultura); Congreso Iberoamericano, 1., Congreso Latinoamericano, 5., Congreso Nacional de Horticultura, 4. Resúmenes. Montevideo (Uruguay): SUH, COLHOR, 1992. p23Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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15. | | Labandera, C.; Milian, A.; Baraibar, A.; Pagliano, D.; Russell, H.; Pastorini, D. Calidad de inoculantes, número de rizobios en la semilla y su efecto en la implantación y persistencia de las leguminosas ln: Seminario Nacional de Campo Natural, 2 : 1990 nov 15-16 : Tacuarembó Montevideo (Uruguay): Hemisferio Sur, 1990. p267-269 Participaron en el seminario : INIA, Sociedad Uruguaya de Pasturas Naturales, Facultad de Agronomía, Plan AgropecuarioBiblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 16 | |
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó. |
Fecha actual : |
17/04/2017 |
Actualizado : |
17/04/2017 |
Tipo de producción científica : |
Poster |
Autor : |
DEL CAMPO, M.; BRITO, G.; CORREA, D.; BORCA, A.; TOYOS, G.; ALBIN, F.; SAN JULIÁN, R.; ROBAINA, R. |
Afiliación : |
MARCIA DEL CAMPO GIGENA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; GUSTAVO WALTER BRITO DIAZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; DANIELA CORREA NACIMENTO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; AUGUSTO BORCA, INAC (Instituto Nacional de Carnes); GUSTAVO TOYOS, INAC (Instituto Nacional de Carnes); FRANCISCO ALBIN, INAC (Instituto Nacional de Carnes); ROBERTO SAN JULIAN SANCHEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; RICARDO ROBAINA, INAC (Instituto Nacional de Carnes). |
Título : |
Uruguayan National Beef Quality Audit-2013: A Survey of beef industry related to quality and value of cattle. [Poster]. |
Fecha de publicación : |
2016 |
Fuente / Imprenta : |
In: International Congress of Meat Science and Technology, Meat for Global Sustainability, 62., 14-19th August 2016, Bangkok, Thailand. |
Idioma : |
Inglés |
Contenido : |
The third Uruguay an National Beef Quality Audit (UNBQA)washeldin 2013 following a 5 years period. It was conducted in a cooperative project among Colorado State University, INAC e INIA. NBQAs helps the Uruguay an beef industry to evaluate the beef quality progress and provide each five years a benchmark to identify carcass and beef qualty attributes that could be improved through animal and carcass management. Basedonthem, education, training and research programs are developed. |
Palabras claves : |
CARCASS; MEAT GRADE; SURVEYS. |
Thesagro : |
CALIDAD DE LA CARNE; CARNE; URUGUAY. |
Asunto categoría : |
L01 Ganadería |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/6675/1/2-MdelCampoPosterICoMST2016.pdf
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Marc : |
LEADER 01319nam a2200265 a 4500 001 1057050 005 2017-04-17 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aDEL CAMPO, M. 245 $aUruguayan National Beef Quality Audit-2013$bA Survey of beef industry related to quality and value of cattle. [Poster].$h[electronic resource] 260 $aIn: International Congress of Meat Science and Technology, Meat for Global Sustainability, 62., 14-19th August 2016, Bangkok, Thailand.$c2016 520 $aThe third Uruguay an National Beef Quality Audit (UNBQA)washeldin 2013 following a 5 years period. It was conducted in a cooperative project among Colorado State University, INAC e INIA. NBQAs helps the Uruguay an beef industry to evaluate the beef quality progress and provide each five years a benchmark to identify carcass and beef qualty attributes that could be improved through animal and carcass management. Basedonthem, education, training and research programs are developed. 650 $aCALIDAD DE LA CARNE 650 $aCARNE 650 $aURUGUAY 653 $aCARCASS 653 $aMEAT GRADE 653 $aSURVEYS 700 1 $aBRITO, G. 700 1 $aCORREA, D. 700 1 $aBORCA, A. 700 1 $aTOYOS, G. 700 1 $aALBIN, F. 700 1 $aSAN JULIÁN, R. 700 1 $aROBAINA, R.
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Registro original : |
INIA Tacuarembó (TBO) |
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