|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. | | SILVA, P.; EVERS, B.; KIEFFABER, A.; WANG, X.; BROWN, R.; GAO, L.; FRITZ, A.; CRAIN, J.; POLAND, J. Applied phenomics and genomics for improving barley yellow dwarf resistance in winter wheat. G3 Genes| Genomes| Genetics, (Bethesda, Md.), 2022;, jkac064, Open Access. DOI:https://doi.org/10.1093/g3journal/jkac064 Article history: Received: 22 December 2021/Accepted: 12 March 2022/Published: 30 March 2022.
The Author(s) (2022) . Published by Oxford University Press on behalf of the Genetics Society of America. This is an Open Access article...Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
2. | | GAO, L.; KOO, D.H.; JULIANA, P.; RIFE, T.; SINGH, D.; CRISTIANO LEMES DA SILVA; LUX, T.; DORN, K.M.; CLINESMITH, M.; SILVA, P.; WANG, X.; SPANNAGL, M.; MONAT, C.; FRIEBE, B.; STEUERNAGEL, B.; MUEHLBAUER, G.J.; WALKOWIAK, S.; POZNIAK, C.; SINGH, R.; STEIN, N.; MASCHER, M.; FRITZ, A.; POLAND, J. The Aegilops ventricosa 2N v S segment in bread wheat: cytology, genomics and breeding. Theoretical and Applied Genetics, volume 134, pag. 529?542, feb 2021. Open Access. Doi: https://doi.org/10.1007/s00122-020-03712-y Article history:Received: 22 June 2020 / Accepted: 17 October 2020/ Published:12 November 2020/ Issue Date:February 2021Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
3. | | GAURAV, K.; ARORA, S.; SILVA, P.; SÁNCHEZ-MARTÍN, J.; HORSNELL,R.; GAO, L.; BRAR ,G.S.; WIDRIG,V.; JOHN RAUPP,W.; SINGH, N.; WU, S.; KALE, S.M.; CHINOY, C.; NICHOLSON, P.; QUIROZ-CHÁVEZ, J.; SIMMONDS, J.; HAYTA, S.; SMEDLEY, M. A; HARWOOD, W.; PEARCE, S.; GILBERT, D.; KANGARA, N.; GARDENER, C.; FORNER-MARTÍNEZ, M.; LIU, J.; YU, G.; BODEN, S.A.; PASCUCCI, A.; GHOSH, S.; HAFEEZ, A.N.; O'HARA, T.; WAITES, J.; CHEEMA, J.; STEUERNAGEL, B.; PATPOUR, M.; JUSTESEN, A.F.; LIU, S.; RUDD, J. C.; AVNI, R.; SHARON, A.R; STEINER, B.; KIRANA, R.P.; BUERSTMAYR, H.; MEHRABI, A.A.; NASYROVA, F.Y.; CHAYUT, N.; MATNY, O.; STEFFENSON, B. J.; SANDHU, N.; CHHUNEJA, P.; LAGUDAH, E.; ELKOT, A.F.; TYRRELL, S.; BIAN, X.; DAVEY, R.P.; SIMONSEN, M.; SCHAUSER, L.; TIWARI, V.K.; RANDY KUTCHER, H.; HUCL, P.; LI, A.; LIU, D.C.; MAO, L.; XU, S.; BROWN-GUEDIRA, G.; FARIS, J.; DVORAK, J.; LUO, M.CH.; KRASILEVA, K.; LUX, T.; ARTMEIER, S.; MAYER, K. F. X.; UAUY, C.; MASCHER, M.; BENTLEY, A.R.; KELLER, B.; POLAND, J.; WULFF, B. B. H. Population genomic analysis of Aegilops tauschii identifies targets for bread wheat improvement. Nature Biotechnology, Volume 40, Pages 422-431, March 2022. Open Access. doi: https://doi.org/10.1038/s41587-021-01058-4Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
Registros recuperados : 3 | |
|
|
Registro completo
|
Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
02/09/2019 |
Actualizado : |
02/09/2019 |
Tipo de producción científica : |
Poster |
Autor : |
REZENDE, S.; BESIL, N.; BANCHERO, S.; MIGUEZ, I.; CESIO, V.; RIVAS, F.; LADO, J.; HEINZEN, H. |
Afiliación : |
SOFÍA REZENDE, Facultad de Química, Universidad de la República (UdelaR), Montevideo, Uruguay.; NATALIA BESIL, Polo Agroalimentario de Paysandú. Universidad de la República (UdelaR), Paysandú, Uruguay.; SABRINA BANCHERO, CENUR. Universidad de la República (UdelaR), Paysandú, Uruguay.; IGNACIO MIGUEZ, Facultad de Química, Universidad de la República (UdelaR), Montevideo, Uruguay.; VERÓNICA CESIO, Facultad de Química, Universidad de la República (UdelaR), Montevideo, Uruguay.; CARLOS FERNANDO RIVAS GRELA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JOANNA LADO LINDNER, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; HORACIO HEINZEN, Facultad de Química, Universidad de la República (UdelaR), Montevideo, Uruguay. |
Título : |
Variability levels of selected amino acids among mandarins produced in Uruguay. (SII-P-5). [poster presentations]. |
Complemento del título : |
Session II: Physiology and Fruit Quality. |
Fecha de publicación : |
2018 |
Fuente / Imprenta : |
In: RIivas, F. (Ed.). IV International Symposium on Citrus Biotechnology. Book of Abstracts. Montevideo (UY): INIA. |
Páginas : |
p. 46. |
Serie : |
(INIA Serie Técnica; 244) |
ISBN : |
978-9974-38-396-8 |
ISSN : |
1688-9266 |
DOI : |
http://doi.org/10.35676/INIA/ST.244 |
Idioma : |
Inglés |
Contenido : |
The characterization of the nutraceutical properties of mandarins, besides their high Vitamin C content and antioxidant flavonoids, is of great interest to promote the
consumption of Citrus. |
Thesagro : |
CITRUS; MANDARINAS. |
Asunto categoría : |
F30 Genética vegetal y fitomejoramiento |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/13223/1/Rivas-SII-P-5-st-244-Citrus-Symposium-2018.pdf
|
Marc : |
LEADER 01046nam a2200277 a 4500 001 1060118 005 2019-09-02 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-9974-38-396-8 022 $a1688-9266 024 7 $ahttp://doi.org/10.35676/INIA/ST.244$2DOI 100 1 $aREZENDE, S. 245 $aVariability levels of selected amino acids among mandarins produced in Uruguay. (SII-P-5). [poster presentations]. 260 $aIn: RIivas, F. (Ed.). IV International Symposium on Citrus Biotechnology. Book of Abstracts. Montevideo (UY): INIA.$c2018 300 $ap. 46. 490 $a(INIA Serie Técnica; 244) 520 $aThe characterization of the nutraceutical properties of mandarins, besides their high Vitamin C content and antioxidant flavonoids, is of great interest to promote the consumption of Citrus. 650 $aCITRUS 650 $aMANDARINAS 700 1 $aBESIL, N. 700 1 $aBANCHERO, S. 700 1 $aMIGUEZ, I. 700 1 $aCESIO, V. 700 1 $aRIVAS, F. 700 1 $aLADO, J. 700 1 $aHEINZEN, H.
Descargar
Esconder MarcPresentar Marc Completo |
Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
|
Biblioteca
|
Identificación
|
Origen
|
Tipo / Formato
|
Clasificación
|
Cutter
|
Registro
|
Volumen
|
Estado
|
Volver
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|