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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
22/02/2014 |
Autor : |
Carballo, S.Cabot, M.Villamil, J.M. |
Título : |
Momento de cosecha para cebolla con riego |
Fecha de publicación : |
1996 |
Fuente / Imprenta : |
Las Brujas, Canelones (Uruguay): INIA, 1996. |
Páginas : |
p. 25-27 |
Serie : |
(INIA Serie Actividades de Difusión ; 117) |
Idioma : |
Español |
Notas : |
INIA Las Brujas |
Thesagro : |
ALLIUM CEPA; CEBOLLA; COSECHA; RIEGO. |
Asunto categoría : |
-- |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/257/1/18429180808151134.pdf
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Marc : |
LEADER 00529naa a2200193 a 4500 001 1006748 005 2014-02-22 008 1996 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCARBALLO, S.CABOT, M.VILLAMIL, J.M. 245 $aMomento de cosecha para cebolla con riego 260 $c1996 300 $ap. 25-27 490 $a(INIA Serie Actividades de Difusión ; 117) 500 $aINIA Las Brujas 650 $aALLIUM CEPA 650 $aCEBOLLA 650 $aCOSECHA 650 $aRIEGO 773 $tLas Brujas, Canelones (Uruguay): INIA, 1996.
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Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
18/03/2019 |
Actualizado : |
18/03/2022 |
Tipo de producción científica : |
Abstracts/Resúmenes |
Autor : |
IBÁÑEZ, F.; LUGARESI, A.; ALVAREZ, A.; RODRIGUEZ, P.; CABRERA, D. |
Afiliación : |
FACUNDO IBÁÑEZ SILVA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ADRIANA LUGARESI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ANA LAURA ALVAREZ BERRUTTI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; PABLO ANDRES RODRIGUEZ BRUNO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; CARLOS DANILO CABRERA BOLOGNA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Influence of rootstocks on nutritional composition of pear fruits. [abstract of poster]. |
Fecha de publicación : |
2018 |
Fuente / Imprenta : |
In: Zoppolo, R. Cabrera, D. (Eds.). Growing in diversity. Proceedings of the International Pear Symposium, 13, Dec. 4-7th 2018, Montevideo, Uruguay. |
Páginas : |
p. 128. |
Idioma : |
Inglés |
Contenido : |
Pear is a fruit of great importance for human nutrition due to the organoleptic characteristics and nutritional composition. Its cultivation in Uruguay generally uses rootstocks for adaptation to the soil, productiveness and precociousness, but rootstock selection may also influence fruit quality, with the ability to change its chemical composition. |
Palabras claves : |
FRUIT QUALITY; HUMAN NUTRITION; MINERAL CONTENT. |
Thesagro : |
PYRUS COMMUNIS L. |
Asunto categoría : |
F01 Cultivo |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/12528/1/P63-Ibanez-F.-et-al.-Abst.-Pear-Symp.-13.-2018.pdf
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Marc : |
LEADER 01084nam a2200217 a 4500 001 1059640 005 2022-03-18 008 2018 bl uuuu u0uu1 u #d 100 1 $aIBÁÑEZ, F. 245 $aInfluence of rootstocks on nutritional composition of pear fruits. [abstract of poster].$h[electronic resource] 260 $aIn: Zoppolo, R. Cabrera, D. (Eds.). Growing in diversity. Proceedings of the International Pear Symposium, 13, Dec. 4-7th 2018, Montevideo, Uruguay.$c2018 300 $ap. 128. 520 $aPear is a fruit of great importance for human nutrition due to the organoleptic characteristics and nutritional composition. Its cultivation in Uruguay generally uses rootstocks for adaptation to the soil, productiveness and precociousness, but rootstock selection may also influence fruit quality, with the ability to change its chemical composition. 650 $aPYRUS COMMUNIS L 653 $aFRUIT QUALITY 653 $aHUMAN NUTRITION 653 $aMINERAL CONTENT 700 1 $aLUGARESI, A. 700 1 $aALVAREZ, A. 700 1 $aRODRIGUEZ, P. 700 1 $aCABRERA, D.
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