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Registros recuperados : 4 | |
1. | | TORTEREAU, F.; MARIE-ETANCELIN, C.; FRUTOS, P.; CONINGTON, J.; ARSENOS, G.; DE BARBIERI, I.; JAKOBSEN, J. H.; MORENO-ROMIEUX, C.; ARRANZ, J.J. SMARTER - Which novel traits to improve feed efficiency? [conference+oral presentation]. In: Proceedings of the 44th ICAR Annual Conference virtually held from Leeuwarden, NL, 26-30 April 2021. "Circular farming and its impact on animal genetics, animal recording of data and cattle / herd management". Editors: G. de Jong, K. de Koning, H. van den Bijgaart, M. Burke and C. Mosconi. (ICAR Technical Series no. 25).Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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2. | | TORTEREAU, F.; FRUTOS, P.; MARIE-ETANCELIN, C.; CONINGTON, J.; ARSENOS, G.; DE BARBIERI, I.; JAKOBSEN, J. H.; MORENO-ROMIEUX, C.; ARRANZ, J.J. SMARTER - Which novel traits to improve feed efficiency? 14. Resilience and Efficiency in Small Ruminants. In: Abstracts of the ICAR-Interbull Virtual Conference, Leeuwarden (Netherlands), April 26-30, 2021.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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3. | | BRITO, L.F; BERRY, D.; LARROQUE, H.; SCHENKEI, F.S.; CIAPPESONI, G.; O’BRIEN, A.; TORTEREAU, F.; UGARTE, E.; PALHIERE, I.; BAPST, B.; JAKOBSEN, J.; ANTONAKOS, G.; KOMINAKIS, A.; CLEMENT, V.; BRUNI, G.; LOYWYCK, V.; MASSENDER, E.; OLIVEIRA, H.R.; POSTA, J.; ASTRUC, J.M. Genetic evaluation systems and breeding programs in sheep and goats: an international perspective. Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, 17., No. 26, 2020. Virtual Meeting 1-4 December, 2020. DOI: DOI: 10.3920/978-90-8686-900-8. p. 560Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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4. | | CONINGTON, J.; LAMBE, N.; TORTEREAU, F.; MCGOVERN, F.; NAVAJAS, E.; DE BARBIERI, I.; CIAPPESONI, G.; JAKOBSEN, J.; SMITH, E .; YATES, J.; LE GRAVERAND, Q.; MCDERMOTT, K.; STEINHEIM, G.; ASPEHOLEN, B.; DØNNEM, I.; MCHUGH, N.; FARRELL, L.; MARIE-ETANCELIN, C.; JOHNSON, P.; ROWE, S. Strategies to mitigate greenhouse gas emissions from pasture-based sheep systems - an EU project consortium view. [15] Part 4 - Society - genetic solutions to achieve net zero carbon emission in livestock systems. In: Proceedings of the World Congress on Genetics Applied to Livestock Production (WCGALP), 12., Rotterdam, the Netherlands, 3-8 July 2022. doi: https://doi.org/10.3920/978-90-8686-940-4_15 107-110. Article history: Published online: February 9, 2023 -- Correspondence author: J. Conington, email: joanne.conington@sruc.ac.uk -- Acknowledgements: Each country receives funding from their national sponsoring organisation, under the...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
03/07/2023 |
Actualizado : |
03/07/2023 |
Tipo de producción científica : |
Artículos en Revistas Agropecuarias |
Autor : |
LADO, J.; MOLTINI, A.; SALGADO, S.; RUIZ, S.; ARES, G.; VICENTE, E. |
Afiliación : |
JOANNA LADO LINDNER, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ANA INÉS MOLTINI PALADINO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; SILVINA SALGADO, UTEC Paysandú; SANDRA RUIZ, UTEC Paysandú; GASTÓN ARES, Núcleo Interdisciplinario de Alimentación y Bienestar - Udelar; CARLOS ESTEBAN VICENTE CASTRO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
La calidad sensorial de las variedades de frutilla creadas en Uruguay: ¿Qué opinan los consumidores?. |
Complemento del título : |
Agroalimentos. |
Fecha de publicación : |
2023 |
Fuente / Imprenta : |
Revista INIA Uruguay, Junio 2023, no.73, p.56-59. |
Serie : |
(Revista INIA; 73). |
ISSN : |
1510-9011 |
Idioma : |
Español |
Contenido : |
Con el objetivo de generar nuevas variedades con mayores posibilidades de ser aceptadas por los consumidores, INIA integra la opinión de los consumidores en
la evaluación de la calidad de la fruta durante el proceso de selección de nuevos materiales de frutilla. |
Palabras claves : |
CALIDAD SENSORIAL; SISTEMA VEGETAL INTENSIVO - INIA. |
Thesagro : |
FRESA; FRUTILLA; VARIEDADES. |
Asunto categoría : |
A50 Investigación agraria |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/17264/1/Revista-INIA-73-junio-2023-15.pdf
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Marc : |
LEADER 01012naa a2200265 a 4500 001 1064231 005 2023-07-03 008 2023 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1510-9011 100 1 $aLADO, J. 245 $aLa calidad sensorial de las variedades de frutilla creadas en Uruguay$b¿Qué opinan los consumidores?.$h[electronic resource] 260 $c2023 490 $a(Revista INIA; 73). 520 $aCon el objetivo de generar nuevas variedades con mayores posibilidades de ser aceptadas por los consumidores, INIA integra la opinión de los consumidores en la evaluación de la calidad de la fruta durante el proceso de selección de nuevos materiales de frutilla. 650 $aFRESA 650 $aFRUTILLA 650 $aVARIEDADES 653 $aCALIDAD SENSORIAL 653 $aSISTEMA VEGETAL INTENSIVO - INIA 700 1 $aMOLTINI, A. 700 1 $aSALGADO, S. 700 1 $aRUIZ, S. 700 1 $aARES, G. 700 1 $aVICENTE, E. 773 $tRevista INIA Uruguay, Junio 2023, no.73, p.56-59.
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Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
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