|
Registro completo
|
Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
31/08/2017 |
Tipo de producción científica : |
Abstracts/Resúmenes |
Autor : |
DE LA FUENTE, J.; DÍAZ, M.T.; ÁLVAREZ, I.; SAÑUDO, C.; CAMPO, M.M.; OLIVER, M.A.; FONT I. FURNOLS, M.; MONTOSSI, F.; SAN JULIÁN, R.; NUTE, G.R.; CAÑEQUE, V. |
Afiliación : |
FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ROBERTO SAN JULIAN SANCHEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Effect of typical production system from several countries on fatty acid composition of beef. [Abstract]. |
Fecha de publicación : |
2005 |
Fuente / Imprenta : |
In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 51., 2005, Baltimore, Maryland, USA. Book of Abstracts, 2005. |
Páginas : |
p. 32 |
Idioma : |
Inglés |
Palabras claves : |
BEEF; CONCENTRATE; FATTY ACIDS; PASTURE; PRODUCTION SYSTEM. |
Thesagro : |
PASTURAS. |
Asunto categoría : |
L01 Ganadería |
Marc : |
LEADER 00899nam a2200301 a 4500 001 1028080 005 2017-08-31 008 2005 bl uuuu u01u1 u #d 100 1 $aDE LA FUENTE, J. 245 $aEffect of typical production system from several countries on fatty acid composition of beef. [Abstract]. 260 $aIn: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 51., 2005, Baltimore, Maryland, USA. Book of Abstracts$c2005 300 $ap. 32 650 $aPASTURAS 653 $aBEEF 653 $aCONCENTRATE 653 $aFATTY ACIDS 653 $aPASTURE 653 $aPRODUCTION SYSTEM 700 1 $aDÍAZ, M.T. 700 1 $aÁLVAREZ, I. 700 1 $aSAÑUDO, C. 700 1 $aCAMPO, M.M. 700 1 $aOLIVER, M.A. 700 1 $aFONT I. FURNOLS, M. 700 1 $aMONTOSSI, F. 700 1 $aSAN JULIÁN, R. 700 1 $aNUTE, G.R. 700 1 $aCAÑEQUE, V.
Descargar
Esconder MarcPresentar Marc Completo |
Registro original : |
INIA Tacuarembó (TBO) |
|
|