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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas.
Fecha :  21/02/2014
Actualizado :  22/02/2014
Autor :  Campelo, E.; Arboleya, J.; Rodríguez, J.
Título :  Módulos de manejo integrado en almácigos de cebolla,
Fecha de publicación :  2006
Fuente / Imprenta :  Las Brujas, Canelones (Uruguay): INIA, 2006.
Páginas :  4 p.
Serie :  (INIA Serie Actividades de Difusión ; 452)
Idioma :  Español
Notas :  Primera jornada de campo, Brisas del Plata (Colonia)
Thesagro :  CEBOLLA; SOLARIZACION DE SUELOS.
Asunto categoría :  --
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/469/1/111219220807113409.pdf
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/473/1/18429140612133822.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
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Acceso al texto completo restringido a Biblioteca INIA Las Brujas. Por información adicional contacte bibliolb@inia.org.uy.
Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas.
Fecha actual :  29/03/2021
Actualizado :  29/03/2021
Tipo de producción científica :  Capítulo en Libro Técnico-Científico
Autor :  NAVAJAS, E.
Afiliación :  ELLY ANA NAVAJAS VALENTINI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  The future of DNA technologies for improving beef quality: marbling, fatty acid composition and tenderness.
Fecha de publicación :  2017
Fuente / Imprenta :  In: Dikeman, M. E. (2017). Ensuring safety and quality in the production of beef Volume 2: Quality. Chapter 17, 22 p. Doi: http://dx.doi.org/10.19103/AS.2016.0009.17
DOI :  10.19103/AS.2016.0009.17
Idioma :  Inglés
Contenido :  ABSTRACT. In this chapter, the information provided by new DNA technologies and the use of genomics in both GWAS and GS are described in detail. Because the use of genomic information in beef breeding programmes shows its potential in improving the quality of beef, the current use of GS in beef cattle is discussed. The progress on the genomics applied to the genetic improvement of beef quality is presented here, as well as research findings for marbling, fatty acids profile and tenderness. The benefits of building large training populations and the alternatives to this, are also discussed.
Palabras claves :  Beef; Beef breeding programmes; Beef quality; Food production; Genome-wide association studies (GWAS); Genomic selection; Genomic selection (GS); Livestock; Meat production.
Thesagro :  BOVINOS PARA CARNE.
Asunto categoría :  L10 Genética y mejoramiento animal
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB102555 - 1PXIPL - DDChap.Book/E.Navajas/2017
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