|
|
Registros recuperados : 675 | |
73. | | MONTOSSI, F.; CAZZULI, F. Ejemplos empresariales y asociativos de marcas de calidad: Uruguay [Associative business examples and quality brands: Uruguay]. In: TEIXEIRA, A.; SAÑUDO, C. (Coord.). Marcas de calidad de carne en Iberoamerica: Caribe, Sudamerica y Peninsula Iberica. Congreso Iberoamericano de Marcas de Calidad de Carne y de Productos Cárnicos, 24-25 de octubre, Bragança, Portugal, 2019. Bragança (Portugal): RED MARCARNE, 2019. p. 181-190Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
| |
74. | | RODRÍGUEZ, V.; PARODI, P.; SCHANZEMBACH, M.; MATTO, C.; GRILLE, L.; GIANNECCHINI , E.; RIVERO, R. Descripción de tres focos de granuloma nasal bovina. In: Jornadas Uruguayas de Buiatría, 47., 2019, Paysandú, UY.; Matto, ; Gianeechini, E. (Ed.). Paysandú: Centro Médico Veterinario de Paysandú/Sociedad Uruguaya de Buiatría, 2019. P. 131-133Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
75. | | ROVIRA, P.J.; MCALLISTER, T.; LAKIN, S.M.; COOK, S.R.; DOSTER, E.; NOYES, N. R.; WEINROTH, M.D.; YANG, X.; PARKER, J. K.; BOUCHER, C.; BOOKER, C. W.; WOENER, D. R.; BELK, K. E.; MORLEY, P. S. Characterization of the microbial resistome in conventional and "raised without antibiotics" beef and dairy production systems. Frontier in Microbiology, September 2019. v. 10, article 1980, 11 p. OPEN ACCESS. Received 18 March 2019 // Accepted 12 August 2019 // Published 4 September 2019.Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres. |
| |
76. | | RABAZA, A.; BANCHERO, G.; CAJARVILLE,C.; ZUNINO, P.; BRITO, A.; REPETTO, J.; FRAGA, M. Effects of feed withdrawal duration on animal behaviour, rumen microbiota and blood chemistry in feedlot cattle: implications for rumen acidosis. Animal, Volume 14 , Issue 1 , January 2020 , pp. 66 - 77. DOI: https://doi.org/10.1017/S1751731119001538 Article history: Received 22 October 2018 // Accepted 13 June 2019.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
78. | | ARÁOZ, V.; SILVEIRA, C.S.; MORÉ, G.; BANCHERO, G.; RIET-CORREA, F.; GIANNITTI, F. Fatal Sarcocystis cruzi-induced eosinophilic myocarditis in a heifer in Uruguay. Journal of Veterinary Diagnostic Investigation, 2019, Vol. 31(4) 656-660, 2019. Article history: Article first published online: June 10, 2019// Issue published: July 1, 2019Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
79. | | MEDEIROS, M.A.DE; BARROS, A.T. M. DE; RIET-CORREA, F.; MARQUES, A.R.; LOPES, J.R.G.; VIEIRA, V.D.; MIRABALLES, C. Identification of Sindhi cows that are susceptible or resistant to Haematobia irritans. Braz. J. Vet. Parasitol., 2019. OPEN ACCESS. Article history: Received April 07, 2019; Accepted July 25, 2019.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
| |
Registros recuperados : 675 | |
|
|
Registro completo
|
Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
16/01/2020 |
Actualizado : |
16/01/2020 |
Tipo de producción científica : |
Abstracts/Resúmenes |
Autor : |
NAVARRO, M.; PERAZA, P.; NAVAJAS, E. |
Afiliación : |
M. NAVARRO; PABLO PERAZA DOS SANTOS, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ELLY ANA NAVAJAS VALENTINI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Metagenomic approach to assist genetic improvement programs in reducing methane emissions and improving feed efficiency from beef cattle. [Abstract] |
Complemento del título : |
Botecnología Animal. |
Fecha de publicación : |
2019 |
Fuente / Imprenta : |
In: REDBIO; INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria); REDBIO Argentina. X Encuentro Latinoamericano y del Caribe de Biotecnología Agropecuaria y XI Simposio Redbio Argentina. Libro de Resúmenes. Montevideo 12 - 15 Noviembre 2019. Montevideo (UY): INIA, 2019. p. 166. |
Serie : |
(INIA Serie Técnica; 253) |
ISBN : |
e-ISBN 978-9974-38-437-8 |
ISSN : |
1688-9266 |
DOI : |
http://doi.org/10.35676/INIA/ST.253 |
Idioma : |
Inglés |
Contenido : |
Beef meat is one of the products with the highest intensity of greenhouse gas emissions in livestock production chains. Emissions are mainly in the form of methane (CH4) produced by enteric fermentation. This process is carried out by the symbiotic ruminal microbiota and causes a loss of energy for the host which may decrease the feed efficiency (FE). |
Palabras claves : |
EMISIÓN DE GASES DE EFECTO INVERNADERO. |
Thesagro : |
BOVINOS PARA CARNE. |
Asunto categoría : |
-- |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/14027/1/st-253-p166.pdf
|
Marc : |
LEADER 01287nam a2200193 a 4500 001 1060633 005 2020-01-16 008 2019 bl uuuu u01u1 u #d 022 $a1688-9266 024 7 $ahttp://doi.org/10.35676/INIA/ST.253$2DOI 100 1 $aNAVARRO, M. 245 $aMetagenomic approach to assist genetic improvement programs in reducing methane emissions and improving feed efficiency from beef cattle. [Abstract]$h[electronic resource] 260 $aIn: REDBIO; INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria); REDBIO Argentina. X Encuentro Latinoamericano y del Caribe de Biotecnología Agropecuaria y XI Simposio Redbio Argentina. Libro de Resúmenes. Montevideo 12 - 15 Noviembre 2019. Montevideo (UY): INIA, 2019. p. 166.$c2019 490 $a(INIA Serie Técnica; 253) 520 $aBeef meat is one of the products with the highest intensity of greenhouse gas emissions in livestock production chains. Emissions are mainly in the form of methane (CH4) produced by enteric fermentation. This process is carried out by the symbiotic ruminal microbiota and causes a loss of energy for the host which may decrease the feed efficiency (FE). 650 $aBOVINOS PARA CARNE 653 $aEMISIÓN DE GASES DE EFECTO INVERNADERO 700 1 $aPERAZA, P. 700 1 $aNAVAJAS, E.
Descargar
Esconder MarcPresentar Marc Completo |
Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
|
Biblioteca
|
Identificación
|
Origen
|
Tipo / Formato
|
Clasificación
|
Cutter
|
Registro
|
Volumen
|
Estado
|
Volver
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|