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Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas; INIA Treinta y Tres.
Fecha :  21/02/2014
Actualizado :  06/05/2021
Tipo de producción científica :  Documentos
Autor :  BERMÚDEZ, R.; AYALA, W.; FERRÉS, S.
Afiliación :  RAÚL ENRIQUE BERMÚDEZ COQUARD, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; WALTER FELIZARDO AYALA SILVERA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; SANTIAGO FERRÉS, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  Estudio comparativo de diferentes fuentes y dosis de fósforo sobre el comportamiento productivo de mejoramientos de campo con Lotus El Rincón y Lotus Maku sobre suelos de sierra
Fecha de publicación :  2003
Fuente / Imprenta :  ln: Risso, D.; Bermúdez, R.; Ayala, W.; Ferrés, S., ed. Jornada Pasturas en la Sierra: Sitio Experimental Arbolito, Treinta y Tres (Uruguay): INIA, 2003.
Páginas :  p. 11-19
Serie :  (INIA Serie Actividades de Difusión ; 324)
Idioma :  Español
Palabras claves :  FERTILIZACIÓN DE PASTURAS.
Thesagro :  ABONOS FOSFATADOS; LOTUS.
Asunto categoría :  --
F04 Fertilización
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/342/1/111219210807171454.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB7591 - 1INIPL - PPUY/INIA/SAD/324/TTad 324
TT31142 - 1INIPL - PPUY/INIA/SAD/324/TT

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Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas.
Fecha actual :  17/02/2017
Actualizado :  17/02/2017
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Circulación / Nivel :  C - 0
Autor :  VÁZQUEZ, D.; VEIRA, M.C.
Afiliación :  DANIEL VÁZQUEZ PEYRONEL, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MARÍA C. VEIRA, Molino Río Uruguay.
Título :  Applicability of Mixolab test with local wheat flours.
Fecha de publicación :  2015
Fuente / Imprenta :  International Journal of Food Studies-IJFS, 2015, Vol. 4, p. 78-87.
DOI :  10.7455/ijfs/4.1.2015.a6
Idioma :  Inglés
Contenido :  ABSTRACT. Several types of equipment have been used to predict dough behaviour during breadmaking. The complexity of requirements means that no device is able to predict all the properties, and therefore, new tests are released continuously. The Chopin Mixolab mixes the dough at different temperatures, allowing the study of dough mixing properties, weakening, gelatinization, gel stability and retrogradation in one test. The objective of this work was to study the suitability of the Mixolab to predict rheological properties and breadmaking quality of local wheats. Flour was obtained from 29 wheat samples from different genotypes and environments. The correlation of results from traditional analyses (test weight, protein content, sedimentation volume, wet gluten, Falling Number, Alveograph and Farinograph) with Mixolab parameters was studied. The properties of two different bread types were compared with all these parameters. Stability and water absorption values from the Farinograph were highly correlated with the respective Mixolab parameters. It was concluded that wheat samples could be sorted by mixing properties in similar order independently of which method was used. Beyond that, gluten strength estimators obtained from these three rheological methods and the sedimentation volume test were highly correlated. Whilst the correlation of Mixolab parameters with pan loaf volume was not as high as traditional ones, Mixolab developing time, stability and C5 were the best corre... Presentar Todo
Palabras claves :  BREADMAKING; MIXOLAB; RHEOLOG; WHEAT QUALITY.
Thesagro :  CEREALES; TRIGO.
Asunto categoría :  --
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/6484/1/Vazquez-D.-2015.-Int.Jr.Food-Studies.pdf
https://www.iseki-food-ejournal.com/ojs/index.php/e-journal/article/view/247/130
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB101307 - 1PXIAP - DD
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