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Registros recuperados : 5,421 | |
1. | | DEAMBROSI, E. 10 años de la Unidad de Producción Arroz-Ganadería In: DEAMBROSI, E.; MONTOSSI, F.; SARAVIA, H.; BLANCO, P.H.; AYALA, W. (Eds.). 10 años de la Unidad de Producción Arroz-Ganadería. Montevideo (Uruguay): INIA, 2009. p. 9-12 (INIA Serie Técnica ; 180)Biblioteca(s): INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó; INIA Treinta y Tres. |
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12. | | FERREIRA, G.; PITTALUGA, O.; BEMHAJA, M.; BENNADJI, Z.; LAVECCHIA, A.; SAN JULIÁN, R.; MEDEROS, A.; SILVA, J. 30 años de la Unidad Experimental y Demostrativa La Magnolia Revista INIA, 2005, no. 5, p. 31-35Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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15. | | MONTOSSI, F. 60th International Congress of Meat Science and Technology, August 17th?22nd, 2014, Punta del Este, Uruguay Meat Science, Sustainability and Innovation Meat Science, 2014, v. 98, no. 3, p.321. http://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2014.07.022 E-mail address: fmontossi@inia.org.uy.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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19. | | ALBICETTE, M.M.; LEONI, C.; RUGGIA, A.; SCARLATO, S.; ALBIN, A.; AGUERRE, V. A co-innovation approach in family-farming livestock systems in Rocha - Uruguay: A three-year learning process. In: EUROPEAN IFSA SYMPOSIUM, 12th., "Social and technological transformation of farming systems: Diverging and converging pathways", Symposium Handbook, Harper Adams University, UK, 12-15 July 2016. 13 p.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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Registros recuperados : 5,421 | |
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó. |
Fecha actual : |
04/02/2016 |
Actualizado : |
05/02/2016 |
Tipo de producción científica : |
Presentaciones Orales |
Autor : |
MONTOSSI, F.; CAZZULI, F. |
Afiliación : |
FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; FIORELLA CARLA CAZZULI ALBA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
A sustainable intensification model in Uruguayan livestock production: State policies, local research and innovation. [Presentación oral]. |
Fecha de publicación : |
2016 |
Fuente / Imprenta : |
International Conference: Steps to Sustainable Livestock, University of Bristol, England, UK, 12th-15th January, 2016. |
Idioma : |
Español |
Thesagro : |
BIENESTAR ANIMAL; CARNE; GANADERIA; PRODUCCION ANIMAL; URUGUAY. |
Asunto categoría : |
L01 Ganadería |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/5483/1/Sustainble-Production-in-Uruguay-Bristol-UK-2016-Fabio-Montossi.pdf
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Marc : |
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Registro original : |
INIA Tacuarembó (TBO) |
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