|
Registros recuperados : 987 | |
541. | | LADO, B.; MATUS, I.; RODRIGUEZ, A.; INOSTROZA, L.; POLAND, J.; BELZILE ,F.; DEL POZO, A.; QUINCKE, M.; CASTRO, M.; VON ZITZEWITZ, J. Increased genomic prediction accuracy in wheat breeding through spatial adjustment of field trial data. G3: Genes, Genomes, Genetics (Bethesda), v. 3, n,12, p. 2105-2114, 2013.OPEN ACCESS. Article history: Received 2013 Aug 26 // Accepted 2013 Sep 18.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
545. | | LEWIS ,C.M.; PERSOONS, A.; BEBBER, D.P.; KIGATHI, R.N.; MAINTZ, J.; FINDLAY, K.; BUENO-SANCHO, V.; CORREDOR-MORENO, P.; HARRINGTON, S.A.; KANGARA, N.; BERLIN, A.; GARCIA, R.; GERMAN, S.; HANZALOVÁ, A.; HODSON, D.P.; HOVMØLLER, M.S.; HUERTA-ESPINO, J.; IMTIAZ, M.; MIRZA, J.I.; JUSTESEN, A.F.; NIKS, R.E.; OMRANI, A.; PATPOUR, M.; PRETORIUS ,Z.A.; ROOHPARVAR, R.; SELA, H.; SINGH, R.P.; STEFFENSON ,B.; VISSER, B.; FENWICK, P.M.; THOMAS, J.; WULFF, B.B.H.; SAUNDERS, D.G.O. Potential for re-emergence of wheat stem rust in the United Kingdom. Veterinary Pathology [Vet Pathol], 2018 Sep 24, p. 300985818798117.OPEN ACCESS. Article history: Date Created: 20181002 //Latest Revision: 20181003.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
548. | | LUIZZI, D.; ABADIE, T.; GATTI, I.; QUINCKE, M.; CONDON, F.; PEREYRA, S.; VÁZQUEZ, D.; DÍAZ DE ACKERMANN, M.; GERMAN, S. Consideraciones finales. Capítulo 7. In: GERMAN, S.; LUIZZI, D. (Ed.). 100 años de mejoramiento de trigo en INIA La Estanzuela. Montevideo (UY): INIA, 2018. p. 68-72.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
555. | | LUIZZI, D.; GERMAN, S.; PEREYRA, S. Crisis varietales en Uruguay y su superación. In: SEMINARIO INTERNACIONAL DE TRIGO, 2014, La Estanzuela, Colonia, UY. GERMÁN, S., et al. (Org.). 1914-2014, un siglo de mejoramiento de trigo en La Estanzuela: un valioso legado para el futuro: presentaciones; resúmenes. La Estanzuela, Colonia, UY: INIA, 2014. p. 4.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
556. | | LUIZZI, D.; PEREYRA, S.; ABADIE, T.; GATTI, I.; QUINCKE, M.; CONDON, F.; VÁZQUEZ, D.; DÍAZ DE ACKERMANN, M.; GERMAN, S. Objetivos del mejoramiento genético de trigo. Capítulo 2. In: GERMAN, S.; LUIZZI, D. (Ed.). 100 años de mejoramiento de trigo en INIA La Estanzuela. Montevideo (UY): INIA, 2018. p. 10-16.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
557. | | LUIZZI, D.; PEREYRA, S.; ABADIE, T.; GATTI, I.; QUINCKE, M.; VÁZQUEZ, D.; CONDON, F.; DÍAZ DE ACKERMANN, M.; GERMAN, S. Introducción. In: GERMAN, S.; LUIZZI, D. (Ed.). 100 años de mejoramiento de trigo en INIA La Estanzuela. Montevideo (UY): INIA, 2018. p. 5-6.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
558. | | LUIZZI, D.; PEREYRA, S.; QUINCKE, M.; ABADIE, T.; GATTI, I.; DÍAZ DE ACKERMANN, M.; VÁZQUEZ, D.; CONDON, F.; GERMAN, S. Cien años de mejoramiento genético de trigo en La Estanzuela, Uruguay. In: SEMINARIO INTERNACIONAL DE TRIGO, 2014, La Estanzuela, Colonia, UY. GERMÁN, S., et al. (Org.). 1914-2014, un siglo de mejoramiento de trigo en La Estanzuela: un valioso legado para el futuro: presentaciones; resúmenes. La Estanzuela, Colonia, UY: INIA, 2014. p. 1-2.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
Registros recuperados : 987 | |
|