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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas.
Fecha :  16/01/2019
Actualizado :  16/01/2019
Tipo de producción científica :  Informes Agroclimáticos
Autor :  GIMÉNEZ, A.; CAL, A.; TISCORNIA, G.; SCHIAVI, C.
Afiliación :  AGUSTIN EDUARDO GIMÉNEZ FUREST, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ADRIAN TABARE CAL ALVAREZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; GUADALUPE TISCORNIA TOSAR, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; CARLOS IGNACIO SCHIAVI RAMPELBERG, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  Informe agroclimático 2018 - Situación a Diciembre.
Fecha de publicación :  2018
Fuente / Imprenta :  Montevideo (Uruguay): INIA, 2018.
Páginas :  4 p.
Serie :  (Informe Agroclimático; 152)
Idioma :  Español
Palabras claves :  AGROCLIMA; AGROCLIMATOLOGÍA; BOLETIN AGROCLIMÁTICO; CARACTERIZACIÓN AGROCLIMÁTICA; DIRECCION VIENTO; ESTACIONES AGROMETEOROLOGICAS; ESTACIONES AUTOMATICAS; ESTACIONES INIA; ESTADO DEL TIEMPO; ESTRÉS HÍDRICO; GRAFICAS AGROCLIMATICOS; GRAS; HELIOFANOGRAFO; INFORMACION SATELITAL; INFORME AGROCLIMÁTICO 2018; INUNDACIONES; LLUVIAS DIARIAS; MAXIMA; MEDIA; MINIMA; PANEL SOLAR; PERSPECTIVAS CLIMATICAS; PLUVIOMETRO; PRECIPITACION NACIONAL; PREVENCION HELADAS; PRONOSTICO; SENSOR; SIMETRICO; TANQUE A; TERMOCUPLAS; TERMOHIDROGRAFO; VARIABLES AGROCLIMATICAS; VELETA.
Thesagro :  AGROCLIMATOLOGIA; CAMBIO CLIMATICO; CLIMA; CLIMATOLOGIA; ESTACIONES METEOROLOGICAS; ESTRES HIDRICO; EVAPORACION; EVAPOTRANSPIRACION; HUMEDAD; HUMEDAD RELATIVA; LLUVIA; METEOROLOGIA; PERSPECTIVAS; PLUVIOMETROS; PRONOSTICO DEL TIEMPO; SENSORES; SISTEMAS; SISTEMAS DE INFORMACION; SUELO; TEMPERATURA; TERMOMETROS.
Asunto categoría :  P40 Meteorología y climatología
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/12288/1/Informe-agroclimatico-INIA-GRAS-Diciembre-de-2018.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB101751 - 1INIDD - DDGRAS

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Acceso al texto completo restringido a Biblioteca INIA Tacuarembó. Por información adicional contacte bibliotb@tb.inia.org.uy.
Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  25/03/2015
Actualizado :  05/10/2016
Tipo de producción científica :  Trabajos en Congresos/Conferencias
Autor :  REALINI, C.E.; FONT I FURNOLS, M.; MONTOSSI, F.; OLIVER, M.A.; GUERRERO, L.
Afiliación :  C.E. REALINI, IRTA, Spain.; FONT I FURNOLS, M., IRTA, Spain.; FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; M.A. OLIVER, IRTA, Spain.
Título :  German consumers' beef and lamb acceptability and meat choice depending on country of origin, diet and price.
Fecha de publicación :  2008
Fuente / Imprenta :  In: International Congress of Meat Science and Technology (54., Cape Town, South Africa). Cape Town, 2008.
Páginas :  p. 176
Idioma :  Inglés
Contenido :  German consumers (n=200) evaluated the eating quality of beef and lamb from animals fed A: grass, B: grass plus grain (0.6% LW), C: grass plus grain (1.2% LW) or D: grain. Conjoint analysis was conducted to determine the relative importance of country of origin (Argentina, Switzerland, Uruguay, United Kingdom), animal diet (grass, grass plus grain, grain) and price (low, medium, high) in purchasing decisions of fresh beef (n=100) and lamb (n=100). Beef and lamb overall acceptability was higher for treatment C, followed by B with treatments A and D being the least preferred, indicating greater eating quality for meat from animals fed a high level of grain upplementation. The most important attribute for purchasing decisions was country of origin followed by animal diet and meat price, for both beef (68, 16 and 16%) and lamb (46, 34 and 20%), respectively. Highest positive utilities were found for Argentina, grass and low price in beef and for Switzerland, grass, and low price in lamb. Consumers preferred the eating quality of meat from animals fed with high levels of grain supplementation. However, conjoint analysis showed a preference in purchasing decisions towards meat from animals fed mainly on grass in the low price range.
Palabras claves :  GERMAN CONSUMERS; MEAT.
Thesagro :  CARNE; CARNE DE CORDERO; CONSUMIDORES.
Asunto categoría :  Q01 Ciencia y tecnología de los alimentos
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO100535 - 1PXIPC - PP664.9 CONi 2008EN 7016
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