|
|
Registros recuperados : 343 | |
101. | | RIOS, A.; GIMÉNEZ, A. Soja: Control de malezas In: GIMÉNEZ, A.; RESTAINO, E. (Eds.). Girasol y soja : algunos aspectos tecnológicos de producción para el litoral oeste de Uruguay. Montevideo (Uruguay): INIA, 1994. p109-114 (INIA Boletin de Divulgación; 47) Convenio INIA - Cámara de Aceites Comestibles - Facultad de AgronomíaBiblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
| |
Registros recuperados : 343 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. | | ASTRUC, J.M.; BRITO, L.; BAPST, B.; BRUNI, G.; BURKE, M.; CIAPPESONI, G.; CONINGTON, J.; GARCÍA-BACCINO, C.; LARROQUE, H.; LEGARRA, A.; O'BRIEN, A.; POSTA, J.; ROBERT-GRANIÉ, C.; TEISSIER, M.; UGARTE, E.; MORENO-ROMIEUX, C.; BERRY, D. Selection tools to benefit from international cooperation in small ruminants: a comprehensive work package of the SMARTER project. [conference + oral presentation + video). In: Proceedings of the 44th ICAR Annual Conference virtually held from Leeuwarden, NL, 26-30 April 2021. "Circular farming and its impact on animal genetics, animal recording of data and cattle / herd management". Editors: G. de Jong, K. de Koning, H. van den Bijgaart, M. Burke and C. Mosconi. (ICAR Technical Serie s no. 25). Corresponding Author:Jean-Michel.Astruc@idele.frTipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
2. | | BRITO, L.F; BERRY, D.; LARROQUE, H.; SCHENKEI, F.S.; CIAPPESONI, G.; O’BRIEN, A.; TORTEREAU, F.; UGARTE, E.; PALHIERE, I.; BAPST, B.; JAKOBSEN, J.; ANTONAKOS, G.; KOMINAKIS, A.; CLEMENT, V.; BRUNI, G.; LOYWYCK, V.; MASSENDER, E.; OLIVEIRA, H.R.; POSTA, J.; ASTRUC, J.M. Genetic evaluation systems and breeding programs in sheep and goats: an international perspective. Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, 17., No. 26, 2020. Virtual Meeting 1-4 December, 2020. DOI: DOI: 10.3920/978-90-8686-900-8. p. 560Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
| |
Registros recuperados : 2 | |
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|