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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Treinta y Tres. |
Fecha : |
01/04/2019 |
Actualizado : |
01/04/2019 |
Autor : |
GARCÍA, J.A. |
Afiliación : |
GARCÍA, JUAN AGUSTÍN. |
Título : |
Validación genética y alcaloides pirrolizidínicos de Senecio spp. asociados a intoxicación en bovinos en la región Este del Uruguay : tesis de maestría en salud animal. |
Fecha de publicación : |
2017 |
Fuente / Imprenta : |
Montevideo (Uruguay): Facultad de Veterinaria, Programa de Posgrado, 2017. |
Páginas : |
54 p. |
Idioma : |
Español |
Notas : |
Tesis presentada como uno de los requisitos de la Maestría en Salud Aninal de la Facultad de Veterinaria. Director de Tesis: Dr. Fernando Dutra, Co-director: Juan Rosas, Co-directora: Dra. Carmen García y Santos. TribunaL. José M. Verdes, Ernesto Odriozola, Mercedes Rivas. Aprobada con mención. |
Palabras claves : |
SALUD ANIMAL; SENECIOSIS EN BOVINOS. |
Thesagro : |
BOVINOS; INTOXICACION; SENECIO. |
Asunto categoría : |
E16 Enfermedades de los animales |
Marc : |
LEADER 00914nam a2200181 a 4500 001 1059671 005 2019-04-01 008 2017 bl uuuu m 00u1 u #d 100 1 $aGARCÍA, J.A. 245 $aValidación genética y alcaloides pirrolizidínicos de Senecio spp. asociados a intoxicación en bovinos en la región Este del Uruguay$btesis de maestría en salud animal. 260 $aMontevideo (Uruguay): Facultad de Veterinaria, Programa de Posgrado$c2017 300 $a54 p. 500 $aTesis presentada como uno de los requisitos de la Maestría en Salud Aninal de la Facultad de Veterinaria. Director de Tesis: Dr. Fernando Dutra, Co-director: Juan Rosas, Co-directora: Dra. Carmen García y Santos. TribunaL. José M. Verdes, Ernesto Odriozola, Mercedes Rivas. Aprobada con mención. 650 $aBOVINOS 650 $aINTOXICACION 650 $aSENECIO 653 $aSALUD ANIMAL 653 $aSENECIOSIS EN BOVINOS
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Esconder MarcPresentar Marc Completo |
Registro original : |
INIA Treinta y Tres (TT) |
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Biblioteca
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Identificación
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Origen
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Tipo / Formato
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Clasificación
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Cutter
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Registro
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Volumen
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Estado
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| Acceso al texto completo restringido a Biblioteca INIA Tacuarembó. Por información adicional contacte bibliotb@tb.inia.org.uy. |
Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó. |
Fecha actual : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
30/05/2019 |
Tipo de producción científica : |
Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Autor : |
BERRETTA, E.J.; RISSO, D.; MONTOSSI, F.; PIGURINA, G. |
Afiliación : |
ELBIO JOAQUIN BERRETTA CARVALLO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; DIEGO FERNANDO RISSO RIET, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; GUILLERMO PIGURINA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Campos in Uruguay. |
Fecha de publicación : |
2000 |
Fuente / Imprenta : |
In: LEMAIRE, G.; HODGSON, J.; DE MORAES, A.; CARVALHO, P.C. DE F.; NABINGER, C. (Ed.). Grassland ecophysiology and granzing ecology. Oxfordshire, OX (UK): Cab International, 2000. |
Páginas : |
p. 377-394 |
Idioma : |
Inglés |
Notas : |
Capítulo 19. |
Contenido : |
Beef and sheep meat, wool and dairy productions are the most important sources of goods in the country. Animal production systems are based on all-year-round graz-
ing, mostly mixed (cattle and sheep together) and generally dependent on natural grassland, corresponding to 83% of the total 16,000,000 ha available for production.
Traditionally, animal husbandry practices based on native pastures have shown comparative advantages, but, in order to improve the economic profits of farmers, it
has become increasingly necessary to improve such productive levels. The complementary use of such campos, with variable proportions of improved campos
or highly productive cultivated pastures, makes it possible to increase farm productivity. The general productive conditions of the country and the description of the
main pasture and animal research proposals according to regions are discussed in this chapter. |
Palabras claves : |
NATURAL GRASSLAND. |
Thesagro : |
CAMPO NATURAL; PASTURAS. |
Asunto categoría : |
A50 Investigación agraria |
Marc : |
LEADER 01583naa a2200217 a 4500 001 1028645 005 2019-05-30 008 2000 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBERRETTA, E.J. 245 $aCampos in Uruguay.$h[electronic resource] 260 $c2000 300 $ap. 377-394 500 $aCapítulo 19. 520 $aBeef and sheep meat, wool and dairy productions are the most important sources of goods in the country. Animal production systems are based on all-year-round graz- ing, mostly mixed (cattle and sheep together) and generally dependent on natural grassland, corresponding to 83% of the total 16,000,000 ha available for production. Traditionally, animal husbandry practices based on native pastures have shown comparative advantages, but, in order to improve the economic profits of farmers, it has become increasingly necessary to improve such productive levels. The complementary use of such campos, with variable proportions of improved campos or highly productive cultivated pastures, makes it possible to increase farm productivity. The general productive conditions of the country and the description of the main pasture and animal research proposals according to regions are discussed in this chapter. 650 $aCAMPO NATURAL 650 $aPASTURAS 653 $aNATURAL GRASSLAND 700 1 $aRISSO, D. 700 1 $aMONTOSSI, F. 700 1 $aPIGURINA, G. 773 $tIn: LEMAIRE, G.; HODGSON, J.; DE MORAES, A.; CARVALHO, P.C. DE F.; NABINGER, C. (Ed.). Grassland ecophysiology and granzing ecology. Oxfordshire, OX (UK): Cab International, 2000.
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