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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Treinta y Tres. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
13/09/2017 |
Autor : |
RENAUD, F.; FERGUSON, J.A.; SCOTT, H.D.; MILLER, D.M. |
Título : |
Estimation of seasonal rice evotranspiration. |
Fecha de publicación : |
2000 |
Fuente / Imprenta : |
ln: Wells, B.R. Rice research studies 1999. Fayetteville, Arkansas (USA): Arkansas Agricultural Experiment Station, 2000. |
Páginas : |
p. 283-293. |
Serie : |
(AAES Research Series ; 476) |
ISSN : |
0099-5010 |
Idioma : |
Inglés |
Thesagro : |
ARROZ; EVAPOTRANSPIRACION; INVESTIGACION. |
Asunto categoría : |
F01 Cultivo |
Marc : |
LEADER 00644naa a2200217 a 4500 001 1031320 005 2017-09-13 008 2000 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a0099-5010 100 1 $aRENAUD, F. 245 $aEstimation of seasonal rice evotranspiration. 260 $c2000 300 $ap. 283-293. 490 $a(AAES Research Series ; 476) 650 $aARROZ 650 $aEVAPOTRANSPIRACION 650 $aINVESTIGACION 700 1 $aFERGUSON, J.A. 700 1 $aSCOTT, H.D. 700 1 $aMILLER, D.M. 773 $tln: Wells, B.R. Rice research studies 1999. Fayetteville, Arkansas (USA): Arkansas Agricultural Experiment Station, 2000.
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Registro original : |
INIA Treinta y Tres (TT) |
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Biblioteca
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Tipo / Formato
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Clasificación
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Cutter
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Registro
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Volumen
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Estado
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Registros recuperados : 4 | |
2. | | JOHANSSON, E.; BRANLARD, G.; CUNIBERTI, M.; FLAGELLA, Z.; HÜSKEN, A.; NURIT, E.; PEÑA, R.J.; SISSONS, M.; VÁZQUEZ, D. Genotypic and Environmental Effects on Wheat Technological and Nutritional Quality. In: Igrejas G., Ikeda T., Guzmán C. (eds). Wheat Quality For Improving Processing And Human Health. Cham:Springer. Doi: https://doi.org/10.1007/978-3-030-34163-3_8 p. 171-204. Article histotory: First Online: 18 March 2020.Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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3. | | JOHANSSON, E.; KUKTAITE, R.; LABUSCHAGNE, M.; LAMA, S.; LAN, Y.; NAKIMBUGWE, D.; REPO-CARRASCO-VALENCIA, R.; TAFESSE, F.; TESFAYE, K.; VÁZQUEZ, D. Adaptation to abiotic stress factors and their effects on cereal and pseudocereal grain quality. (Chapter 14). In: Marianna Rakszegi, Maria Papageorgiou, João Miguel Rocha (eds). Developing sustainable and health promoting cereals and pseudocereals. Academic Press, 2023,
Pages 339-358. https://doi.org/10.1016/B978-0-323-90566-4.00001-1Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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4. | | HELGUERA, M.; ABUGALIEVA, A.; BATTENFIELD, S.; BÉKÉS, F.; BRANLARD, G.; CUNIBERTI, M.; HÜSKEN,A.; JOHANSSON, E.; MORRIS, C.F.; NURIT, E.; SISSONS, M.; VÁZQUEZ, D. Grain Quality in Breeding. In: Igrejas G., Ikeda T., Guzmán C. (eds). Wheat Quality For Improving Processing And Human Health. Cham:Springer. Doi:
https://doi.org/10.1007/978-3-030-34163-3_12 p. 273-307. Article history:First Online: 18 March 2020.Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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Registros recuperados : 4 | |
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