Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
30/08/2019 |
Autor : |
MEULLENET, J.F.; LOIRE, S.; SUWANSRI, S. |
Título : |
Prediction of consumer acceptance of cooked jasmine rice texture by texture profile analysis and stress relaxation tests. |
Fecha de publicación : |
2001 |
Fuente / Imprenta : |
ln: Norman, R.J.; Meullenet, J.F. B.R. Wells Rice research studies 2000. Fayetteville, Arkansas (USA): Arkansas Agricultural Experiment Station, 2001. |
Páginas : |
p. 296-303 |
Serie : |
(AAES Research Series ; 485) |
Idioma : |
Inglés |
Palabras claves : |
RICE (ORYZA SATIVA L.). |
Thesagro : |
ARROZ; CALIDAD; INVESTIGACION. |
Asunto categoría : |
F01 Cultivo |
Marc : |
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Registro original : |
INIA Tacuarembó (TBO) |
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