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Registros recuperados : 2 | |
1. | | PANEA, B.; MARTÍNEZ CEREZO, S.; MACÍE, E.S.; OLLETA, J.L.; CAMPO, M.M.; PARDOS, J.J.; ALBERTI, P.; SAÑUDO, C. Efecto del tipo racial y del peso al sacrificio sobre la calidad sensorial de la carne de vacuno a lo largo de la maduración. Adjetivos no solicitados. ITEA Producción Animal, 2001, v. E, no. 22, p. 574-576Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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2. | | SAN JULIÁN, R.; NUTE, G.; SAÑUDO, C.; FONT I FURNOLS, M.; GUERRERO, L.; MONTOSSI, F.; MONSÓN, F.; MARTÍNEZ CEREZO, S.; PARDOS, J.J. Sensorialy evaluation of lamb meat produced under different production systems of Uruguay. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY (ICoMST), 51., 2005, Baltimore, Maryland, USA. Proceedings. p. 166-173Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 3 | |
2. | | RAHNAMA, M.; CONDON, B.; ASCARI, J.P.; DUPUIS, J.R.; DEL PONTE, E.M.; PEDLEY, K.F.; MARTÍNEZ, S.; VALENT, B.; FARMAN, M.L. Recent co-evolution of two pandemic plant diseases in a multi-hybrid swarm. Nature Ecology and Evolution, 2023, 7, 2055-2066. https://doi.org/10.1038/s41559-023-02237-z -- OPEN ACCESS. Article history: Received 15 October 2021; Accepted 28 September 2023; Published online 9 November 2023. -- Correspondence: Farman, M.L.; Department of Plant Pathology, University of Kentucky, Lexington, KY, United States; email:...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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Registros recuperados : 3 | |
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