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Registros recuperados : 59 | |
42. | | Disegna, E.Formento, A.García, S.Casas, A.Franzis, M.Spínola, I. Fundamentos y perspectivas de un Programa de Certificación en Vid ln: Congreso Nacional de Ingeniería Agronómica, 2., 1981, Montevideo, Uruguay Memorias. Montevideo (Uruguay): Asociación de Ingenieros Agrónomos del Uruguay, 1981. p. 15-16Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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45. | | SORIA, J.; CABRERA, D.; CARRAU, F.; CASTILLO, A.; MAESO, D.; DISEGNA, E. Investigación en material genético de frutales de hoja caduca: entrega de material a viveristas por INIA Uruguay ln: Congreso Nacional de Horticultura, 9.; Simposio de Producción y Comercialización de Manzana, 2003, Montevideo, Uruguay Resúmenes. Montevideo (Uruguay): SUHINIA, 2003. p. 92 Sociedad Uruguaya de Horticultura; Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria, UruguayBiblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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49. | | CABRERA, D.; DISEGNA, E.; FELIZ, E.; CASTILLO, A.; GIL, R.F.; LEGGIADRO, R. Raleo en ciruelas: experiencia en Uruguay. In: INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria); Programa Fruticultura. Actualización Técnica en el Cultivo del Ciruelo. Seminario Regional, 27 mayo 2003, INIA Las Brujas, Canelones (Uruguay). Canelones (Uruguay): INIA Las Brujas, 2003. p. 120-130 (INIA Serie Actividades de Difusión ; 315)Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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50. | | CABRERA, D.; RODRIGUEZ, P.; UBERTI, A.; ZOPPOLO, R.; CONIBERTI, A.; DISEGNA, E. Productive behavior of Williams pear (Pyrus communis L.) grafted onto different rootstocks. [abstract of poster] In: Zoppolo, R. Cabrera, D. (Eds.). Growing in diversity. Proceedings of the International Pear Symposium, 13, Dec. 4-7th 2018, Montevideo, Uruguay. p.38Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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51. | | CONIBERTI, A.; FERRARI, V.; FARIÑA, L.; CARRAU, F.; DELLACASSA, E.; BOIDO, E.; DISEGNA, E. Role of canopy management in controlling high pH in Tannat grapes and wines. American Journal of Enology and Viticulture, 2012, vol.63, no.4, p.554-558. Article history: Manuscript submitted Oct 2011 / Revised Jun 2012 / Accepted Jul 2012.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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52. | | CONIBERTI, A.; FERRARI, V.; DISEGNA, E.; DELLACASSA, E.; LAKSO, A.N. Under-trellis cover crop and deficit irrigation to regulate water availability and enhance Tannat wine sensory attributes in a humid climate. Scientia Horticulturae, 2018, v. 235, p. 244-252. Article history :Received 11 December 2017, Revised 3 March 2018, Accepted 6 March 2018, Available online 20 March 2018.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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54. | | DISEGNA, E.; CONIBERTI, A.; BOIDO, E.; FARIÑA, L.; FERRARI, V.; VARELA, P.; CASCO, N.; DELLACASSA, E. Vino Tannat del Uruguay: un alimento sano y saludable para quien lo consume Revista INIA, 2009, no. 20 p. 38-40Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
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55. | | CARRAU, F.; BOIDO, E.; GAGGERO, C.; MEDINA, K.; FARIÑA, L.; DISEGNA, E.; DELLACASSA, I. Vitis vinifera Tannat, chemical characterization and functional properties. Ten years of research. In: Multidisciplinary Approaches on Food Science and Nutrition for the XXI Century. Research Signpost/ Transworld Res. Network. Rosana Filip (editor), Kerala, India, 2011. pp.53-71. ISBN: 978-81-7895-504-9 Correspondence/Reprint request: Dr. E. Dellacassa, Cátedra de Farmacognosia y Productos Naturales, Facultad de Química, Universidad de la República, Gral. Flores 2124, 11800-Montevideo, Uruguay. E-mail: edellac@fq.edu.uyBiblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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56. | | CABRERA, D.; RODRIGUEZ, P.; UBERTI, A.; ZOPPOLO, R.; CONIBERTI, A.; DISEGNA, E. Williams pear (Pyrus communis L.) productivity and fruit quality, grafted onto different rootstocks. [abstract of poster] In: Zoppolo, R. Cabrera, D. (Eds.). Growing in diversity. Proceedings of the International Pear Symposium, 13, Dec. 4-7th 2018, Montevideo, Uruguay. p. 84.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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57. | | FARIÑA, L.; CARRAU, F.; BOIDO, E.; DISEGNA, E.; MEDINA, K.; LLORET, A.; LORENZO, D.; VERSINI, G.; VERSINI, G.; DELLACASSA, E. Caracterización quimiotaxonómica de la Vitis Vinífera L. var. Tannat: importancia de las fracciones glicosidadas en la uva y el vino. Sección I: Metodología y Ecofisiología. In: Jornadas, 13as. (3-8 Feb. 2003 : Montevideo, UY).; GESCO. Libro de actas / GESCO 2003. Uruguay. Montevideo : Banco de Seguros del Estado, 2003. p. 49-50 Organizadores de las XIII Jornadas del GESCO: Milka Ferrer (Fac.Agron. UDELAR); Edgardo Disegna (INIA); Graciela Calero y Emilia Pattarino (Escuela de Vitivinicultura); Julio Borsani, Jorge Fernández y Enrique Mirazo (FUCREA); Ana...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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58. | | FARIÑA, L.; CONIBERTI, A.; PASSARINO, E.; ZAPATER, M.; ACUÑA, O.; BOIDO, E.; CARRAU, F.; DISEGNA, E.; DELLACASSA, E. Characterization of aromatic precursors in commercial vitis vinifera cv Tannat clones present in Uruguay. [Caracterización de precursores aromáticos en clones comerciales de vitis vinífera cv Tannat existentes en Uruguay.]. [Caratterizzazione di precursori aromatici in cloni commerciali di vitis vinifera cv Tannat presenti in Uruguay.]. Poster 1090. Viticulture and adaptation to environmental challenges. Posters. In: World Congress of Vine and Wine, 41st. Book of abstracts. Instituto Nacional de Vitivinicultura (INAVI), International Organisation of Vine and Wine (OIV), 2018, pp.4
485-450. 41 Congreso Mundial de la Vid y el Vino, 16 Asamblea General de la OIV, 19-23 de noviembre de 2018, Punta del Este, Maldonado, Uruguay. "Proyectando el futuro: desafíos de la producción y el mercado". 41st World Congress of Vine and Wine,...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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59. | | FELIPPE, A.; CABRERA, D.; DISEGNA, E.; SORIA, J.; ZOPPOLO, R.; GARCIA, C.; LEONI, C.; MAESO, D.; NUÑEZ, S.; VILLAMIL, J.M. ¿Cómo logramos, conocemos y mejoramos la calidad de nuestras frutas? Suplemento Tecnológico INIA, 2007, p. 12-14, 2007Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres. |
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Registros recuperados : 59 | |
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
18/03/2019 |
Actualizado : |
18/03/2019 |
Tipo de producción científica : |
Abstracts/Resúmenes |
Autor : |
CABRERA, D.; RODRIGUEZ, P.; UBERTI, A.; ZOPPOLO, R.; CONIBERTI, A.; DISEGNA, E. |
Afiliación : |
CARLOS DANILO CABRERA BOLOGNA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; PABLO ANDRES RODRIGUEZ BRUNO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ALISON UBERTI, Federal University of Fronteira Sul - UFFS, Chapecó, Brazil.; ROBERTO JOSE ZOPPOLO GOLDSCHMIDT, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ANDRES CONIBERTI MUNDY, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; EDGARDO JOSE DISEGNA LIGUORI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Williams pear (Pyrus communis L.) productivity and fruit quality, grafted onto different rootstocks. [abstract of poster] |
Fecha de publicación : |
2018 |
Fuente / Imprenta : |
In: Zoppolo, R. Cabrera, D. (Eds.). Growing in diversity. Proceedings of the International Pear Symposium, 13, Dec. 4-7th 2018, Montevideo, Uruguay. |
Páginas : |
p. 84. |
Idioma : |
Inglés |
Contenido : |
The experimental design used was randomized blocks with six treatments, each composed of six plants, with four replications. |
Palabras claves : |
CLIMATIC CONDITION; OHxF. |
Thesagro : |
CYDONIA; URUGUAY. |
NAL Tesauro : |
Cydonia, incompatibility, climatic condition, OHxF, Uruguay. |
Asunto categoría : |
F01 Cultivo |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/12521/1/P19-Cabrera-D.-et-al.-Abst.-Pear-Symp.-13.-2018.pdf
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Marc : |
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