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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó; INIA Treinta y Tres. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
30/08/2019 |
Autor : |
REDDY, G.R.; PROCTOR, A. |
Título : |
Milled rice surface lipid and degree of milling determination by diffuse reflectance fourier transform infrared spectroscopy. |
Fecha de publicación : |
2000 |
Fuente / Imprenta : |
ln: Norman, R.J.; Beyrouty, C.A. B.R. Wells Rice research studies 1999. Fayetteville, Arkansas (USA): Arkansas Agricultural Experiment Station, 2000. |
Páginas : |
p. 393-399 |
Serie : |
(AAES Research Series ; 476) |
Idioma : |
Español Inglés |
Palabras claves : |
RICE (ORYZA SATIVA L.). |
Thesagro : |
ARROZ; CALIDAD; INVESTIGACION; PROCESAMIENTO. |
Asunto categoría : |
-- F01 Cultivo |
Marc : |
LEADER 00724naa a2200205 a 4500 001 1020514 005 2019-08-30 008 2000 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aREDDY, G.R. 245 $aMilled rice surface lipid and degree of milling determination by diffuse reflectance fourier transform infrared spectroscopy. 260 $c2000 300 $ap. 393-399 490 $a(AAES Research Series ; 476) 650 $aARROZ 650 $aCALIDAD 650 $aINVESTIGACION 650 $aPROCESAMIENTO 653 $aRICE (ORYZA SATIVA L.) 700 1 $aPROCTOR, A. 773 $tln: Norman, R.J.; Beyrouty, C.A. B.R. Wells Rice research studies 1999. Fayetteville, Arkansas (USA): Arkansas Agricultural Experiment Station, 2000.
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Registro original : |
INIA Tacuarembó (TBO) |
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Cutter
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Registro
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Registros recuperados : 1,918 | |
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