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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó; INIA Treinta y Tres. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
02/09/2019 |
Autor : |
WANG, Y.J.; WANG, L.; SHEPHARD, D.; WANG, F.; PATINDOL, J. |
Título : |
Properties and structures of flours and starches from whole, broken, and yelowed rice grains. |
Fecha de publicación : |
2001 |
Fuente / Imprenta : |
ln: Norman, R.J.; Meullenet, J.F. B.R. Wells Rice research studies 2000. Fayetteville, Arkansas (USA): Arkansas Agricultural Experiment Station, 2001. |
Páginas : |
p. 322-329 |
Serie : |
(AAES Research Series ; 485) |
Idioma : |
Español Inglés |
Palabras claves : |
RICE (ORYZA SATIVA L.). |
Thesagro : |
ARROZ; CALIDAD; INVESTIGACION. |
Asunto categoría : |
-- F01 Cultivo |
Marc : |
LEADER 00742naa a2200229 a 4500 001 1020114 005 2019-09-02 008 2001 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aWANG, Y.J. 245 $aProperties and structures of flours and starches from whole, broken, and yelowed rice grains. 260 $c2001 300 $ap. 322-329 490 $a(AAES Research Series ; 485) 650 $aARROZ 650 $aCALIDAD 650 $aINVESTIGACION 653 $aRICE (ORYZA SATIVA L.) 700 1 $aWANG, L. 700 1 $aSHEPHARD, D. 700 1 $aWANG, F. 700 1 $aPATINDOL, J. 773 $tln: Norman, R.J.; Meullenet, J.F. B.R. Wells Rice research studies 2000. Fayetteville, Arkansas (USA): Arkansas Agricultural Experiment Station, 2001.
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Registro original : |
INIA Tacuarembó (TBO) |
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