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Registros recuperados : 987 | |
864. | | ELICHALT, M.; RUSSO, M.; VÁZQUEZ, D.; SUBURÚ, G.; TIHISTA, H.; GODIÑO, M. Lípidos, sodio y fibra dietética en harina de trigo y pan artesanal en Uruguay: aporte nutricional según recomendaciones para distintos grupos de población. [Lipids, sodium and dietary fiber in wheat flour and artisan bread in Uruguay: nutritional intake according to the recommendations for different population groups.] Revista Chilena de Nutrición, 44(1), p. 71-78., 2017. Este trabajo fue recibido el 25 de Mayo de 2016 y aceptado para ser publicado el 16 de Diciembre de 2016.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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876. | | CAMPOS, P.; CASTRO, M.; PEREYRA, S.; QUINCKE, M.; MILISICH, H.; GIECO, L.; LÓPEZ, J.; GERMAN, S. Reemergence of stem rust at epidemic levels in Argentina and Uruguay in 2014. In: BGRI Workshop, 2015, Sidney, AU. Poster abstracts. [Ithaca, NY]: Borlaug Global Rust Initiative, 2015.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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879. | | UMPIÉRREZ-FALAICHE, M.; GARMENDIA, G.; PEREYRA, S.; RODRÍGUEZ-HARALAMBIDES, A.; WARD, T.J.; VERO, S. Regional differences in species composition and toxigenic potential among Fusarium head blight isolates from Uruguay indicate a risk of nivalenol contamination in new wheat production areas. International Journal of Food Microbiology, v. 166, n. 1, p. 135-140, 2013 Article history:Received 15 April 2013/Received in revised form 18 June 2013/Accepted 23 June 2013/Available online 1 July 2013.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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Registros recuperados : 987 | |
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