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Registros recuperados : 7 | |
4. | | AZZIMONTI, G.; GONZALEZ, N.; STANTON, J.; SAINT PIERRE, C.; SINGH, PK.; GERMAN, S.; PEREYRA, S. Precision field-based phenotyping for fusarium head blight, within a new multiple diseases platform in uruguay: 2015 results. In: International Symposium on Fusarium Head Blight, 5o., International Workshop on Wheat Blast, 2o.,Florianópolis, SC, Brazil,2016. p.41. P18: Session 1-Germplasm Development and Breeding for Scab Resistance.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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5. | | AZZIMONTI, G.; DOMENIGUINI, V.; GONZALEZ, N.; GARCIA, R.; SAINT-PIERRE, C.; SINGH, P.; QUINCKE, M.; PEREYRA, S.; GERMAN, S. Three years of the Precision Wheat Phenotyping Platform for diseases in Uruguay: current status and future prospects. [Poster]. In: Proceedings of the Borlaug Global Rust Initiative Technical Workshop ,14-18 April, 2018, Marrakesh, Marruecos.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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6. | | SAINT PIERRE, C.; GHANEM, M.E.; BEN M'BAREK, S.; AZZIMONTI, G.; PEREYRA, S.; MARZA, F.; YAHYAOUI, A.; SINGH, P.; BAUM, M.; BRAUN, H. Global network for precision wheat phenotypin.[Resumen]. In: Latin-American Conference on Plant Phenotyping and Phenomics for Plant Breeding, 2, 2017, São Carlos, SP. Proceedings... São Carlos: Embrapa Instrumentação, 2017. p. 77.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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7. | | AZZIMONTI, G.; GARCIA, R.; GONZALEZ, N.; DOMENIGUINI, V.; CAROLINA SAINT-PIERRE, C.; SINGH, P.K.; QUINCKE, M.; PEREYRA, S.; GERMAN, S. Field-based phenotyping for wheat diseases within a new multiple diseases platform in Uruguay: promoting germplasm sharing to increase resistance diversity. P 309-Topic: Future of Wheat Improvement in Different Parts of the World. In: Buerstmayr, H.; Lang-Mladek, C.; Steiner, B.; Michel, S.; Buerstmayr, M.; Lemmens, M.; Vollmann, J.; Grausgruber, H. (Eds.). Proceedings of the 13th International Wheat Genetics Symposium. Tulln, Austria; April 23-28, 2017. p.485.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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Registros recuperados : 7 | |
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Treinta y Tres. |
Fecha actual : |
16/08/2017 |
Actualizado : |
25/10/2019 |
Tipo de producción científica : |
Boletín de Divulgación |
Autor : |
MENDOZA, A.; CAFFARENA, D.; FARIÑA, S.; MORALES-PIÑEYRUA, J.; GIANNITTI, F. |
Afiliación : |
ALEJANDRO FRANCISCO MENDOZA AGUIAR, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; RUBEN DARÍO CAFFARENA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; SANTIAGO FARIÑA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria); JESSICA TATIANA MORALES PIÑEYRUA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; FEDERICO GIANNITTI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Manejo del calostrado en el ternero neonato: herramientas para una crianza más saludable y eficiente. |
Fecha de publicación : |
2017 |
Fuente / Imprenta : |
Montevideo (UY): INIA, 2017. |
Páginas : |
36 p. |
Serie : |
(INIA Boletín de Divulgación; 114) |
ISBN : |
978-9974-38-378-4 |
ISSN : |
1688-9266 |
Idioma : |
Español |
Thesagro : |
ALIMENTACION ANIMAL; CALOSTRO; LECHERÍA; NEONATOS; TERNEROS. |
Asunto categoría : |
L02 Alimentación animal |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/7199/1/bd-114-2017.pdf
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Marc : |
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Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
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