|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. | | CAPRA, G.; SALLE, L.; COZZANO, S.; MÁRQUEZ, R.; MARTÍNEZ, R.; LUZARDO, S.; COSTAS, G.; BRITO, G.; DE SOUZA, G.; NARDO, D. Valor nutritivo de la carne de cerdo producida en Uruguay. C&A Carnes y Alimentos, 2017, v.18, no. 61, p. 12-19.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
| |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. | | BLUMETTO, O.; CASTAGNA, A.; CARDOZO, G.; RUGGIA, A.; SCARLATO, S.; TISCORNIA, G.; GARCIA, F.; AGUERRE, V. Ecosystem Integrity Index: A New Tool for Ecosystem Services Evaluation in Livestock Production Systems. Ecological Goods & Services of Rangelands and Pasturelands. In: PROCEEDINGS OF THE INTERNATIONAL RANGELAND CONGRESS, 10th, "The Future Management of Grazing and Wild Lands in a High-Tech World". Saskatoon, SK, Canadá, July 16-22, 2016, p. 448-449.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
| |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|