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Registros recuperados : 2 | |
1. | | MIGUES, I.; HODOS, N.; MOLTINI, A.; GÁMBARO, A.; RIVAS, F.; MOYNA, G. 1H NMR metabolic profiles as selection tools of new mandarin cultivars based on fruit acceptability. Scientia Horticulturae, 2021, Volume 287, Article number 110262. Doi: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2021.110262 Article history: Received 26 June 2020; Received in revised form 11 March 2021; Accepted 3 May 2021; Available online 21 May 2021.
The authors wish to thank Andrés López for his help with the NMR measurements and useful discussions,...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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2. | | GÁMBARO, A.; ROASCIO, A.; HODOS, N.; MIGUES, I.; LADO, J.; HEINZEN, H.; RIVAS, F. The impact of sensory attributes of mandarins on consumer perception and preferences. Journal of Agriculture and Food Research, December 2021, volume 6, article 100196. OPEN ACCESS. doi: https://doi.org/10.1016/j.jafr.2021.100196 Article history: Received 20 November 2020, Revised 28 June 2021, Accepted 14 August 2021, Available online 19 August 2021, Version of Record 2 September 2021.
Corresponding author: Gámbaro, A.; General Flores, Uruguay;...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela. |
Fecha actual : |
05/09/2014 |
Actualizado : |
25/10/2017 |
Tipo de producción científica : |
Trabajos en Congresos/Conferencias |
Autor : |
SEMINARIO INTERNACIONAL DE TRIGO, 2014, LA ESTANZUELA, COLONIA, UY; GERMAN, S.; QUINCKE, M.; VÁZQUEZ, D.; CASTRO, M.; GARCIA-LAMOTHE, A.; PEREYRA, S.; SILVA, P.; RESTAINO, E.; SILVERA, A. (Org.). |
Afiliación : |
SILVIA ELISA GERMAN FAEDO, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; MARTIN CONRADO QUINCKE WALDEN, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; DANIEL VÁZQUEZ PEYRONEL, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MARINA CASTRO DERENYI, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; ADRIANA GARCIA LAMOTHE, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; SILVIA ANTONIA PEREYRA CORREA, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; MARIA PAULA SILVA VILLELLA, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; ERNESTO ANGEL RESTAINO GALUP, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; ANA LAURA SILVERA URRICARIET, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay. |
Título : |
1914-2014, un siglo de mejoramiento de trigo en La Estanzuela: un valioso legado para el futuro; resúmenes. |
Fecha de publicación : |
2014 |
Fuente / Imprenta : |
La Estanzuela, Colonia, UY: INIA, 2014. |
Páginas : |
89 p. |
Descripción física : |
Encuadernado con espiral doble. |
Idioma : |
Español |
Notas : |
Habrá edición posterior de los trabajos completos. |
Palabras claves : |
CALIDAD DE TRIGO; FITOPATOLOGÍA; MEJORAMIENTO DE TRIGO; TRITICUM. |
Thesagro : |
FITOMEJORAMIENTO; TRITICUM. |
Asunto categoría : |
F01 Cultivo |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/7407/1/INIA.SITrigo2014..pdf
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Marc : |
LEADER 00951nam a2200301 a 4500 001 1050007 005 2017-10-25 008 2014 bl uuuu u01u1 u #d 100 1 $aSEMINARIO INTERNACIONAL DE TRIGO, 2014, LA ESTANZUELA, COLONIA, UY 245 $a1914-2014, un siglo de mejoramiento de trigo en La Estanzuela$bun valioso legado para el futuro; resúmenes. 260 $aLa Estanzuela, Colonia, UY: INIA$c2014 300 $a89 p.$cEncuadernado con espiral doble. 500 $aHabrá edición posterior de los trabajos completos. 650 $aFITOMEJORAMIENTO 650 $aTRITICUM 653 $aCALIDAD DE TRIGO 653 $aFITOPATOLOGÍA 653 $aMEJORAMIENTO DE TRIGO 653 $aTRITICUM 700 1 $aGERMAN, S. 700 1 $aQUINCKE, M. 700 1 $aVÁZQUEZ, D. 700 1 $aCASTRO, M. 700 1 $aGARCIA-LAMOTHE, A. 700 1 $aPEREYRA, S. 700 1 $aSILVA, P. 700 1 $aRESTAINO, E. 700 1 $aSILVERA, A.
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Registro original : |
INIA La Estanzuela (LE) |
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