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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas.
Fecha :  16/03/2020
Actualizado :  17/03/2020
Tipo de producción científica :  Abstracts/Resúmenes
Autor :  RIVAS, F.; HAMPTON, J.G.; ALTIER, N.; ROSTÁS, M.; WESSMAN, P.; JACKSON, T.A.; GLARE, T.R.
Afiliación :  FEDERICO RIVAS FRANCO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JOHN G. HAMPTON, Bio-Protection Research Centre (BPRC), Lincoln, New Zealand; NORA ADRIANA ALTIER MANZINI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MICHAEL ROSTÁS, Bio-Protection Research Centre (BPRC), Lincoln, New Zealand; PER WESSMAN, AgResearch (AgR), Lincoln, New Zealand; TREVOR A. JACKSON, AgResearch (AgR), Lincoln, New Zealand; TRAVIS R. GLARE, AgResearch (AgR), Lincoln, New Zealand.
Título :  Delivery of the entomopathogenic fungus Metarhizium spp. in seed coatings for plant growth promotion and plant protection against pests and diseases. (O19-5). [Abstract]
Complemento del título :  XIX International Plant Protection Congress, IPPC 2019. 10-14 November 2019, Hyderabad, Telangana, India. "Crop Protection to Outsmart Climate Change for Food Security & Environmental Conservation". Organized by ICRISAT (International Crops Research Institute for the Semi-Arid Tropics).
Fecha de publicación :  2019
Fuente / Imprenta :  In: INTERNATIONAL PLANT PROTECTION CONGRESS, 19, 2019, Hyderabad, India. Abstract Book... Hyderabad: IPPC, 2019. p. 100.
Idioma :  Inglés
Contenido :  Entomopathogenic fungi belonging to the genera Metarhizium and Beauveria are well known for their natural ability to infect and kill insects.
Palabras claves :  Entomopathogenic fungus; Metarhizium spp.
Asunto categoría :  H20 Enfermedades de las plantas
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/14309/1/Rivas-IPPC2019-O19-5-p.100.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB102227 - 1PXIPC - DDIPPC2019

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Biblioteca (s) :  INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas.
Fecha actual :  15/11/2015
Actualizado :  06/11/2019
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Circulación / Nivel :  B - 1
Autor :  RUSSO, M.; ELICHALI, M.; VÁZQUEZ, D.; SUBURÚ, G.; TIHISTA, H.; GODIÑO, M.
Afiliación :  DANIEL VÁZQUEZ PEYRONEL, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  Fortification of wheat flour with folic acid and iron in Uruguay; implications for nutrition. [Fortificación de harina de trigo con ácido fólico y hierro en Uruguay; implicancias en la nutrición].
Fecha de publicación :  2014
Fuente / Imprenta :  Revista Chilena de Nutrición, 2014, v.41, no.4, p. 399-403. OPEN ACCESS.
ISSN :  0717-7518
DOI :  10.4067/S0717-75182014000400008
Idioma :  Español
Notas :  Este trabajo fue recibido el 19 de Marzo de 2014 y aceptado para ser publicado el 16 de septiembre de 2014
Contenido :  ABSTRACT. This study assessed folic acid (FA) and iron (Fe) content in flour fortified according to the levels regulated by law, and estimate the degree of adequacy of FA and Fe contained in French bread with the recommended dietary allowances (RDAs) and tolerable upper limits for different groups of Uruguayan population. Ten samples of flour and bread were analyzed. The median value for added FA and of the total Fe in flour was 2.3 and 48 mg/kg respectively. The recommended intake of bread covers the median value between 27% and 90% of the RDAs for Fe and between 69% and 104% of dietary folate equivalents in different groups. To sum up, fortification levels in flour adjusted to, exceeded or did not reach the regulated levels. Bread was a basic means to help cover RDAs in vulnerable people. © 2014, Sociedad Chilena de Nutricion Bromatologia y Toxilogica. All rights reserved.
Palabras claves :  ÁCIDO FÓLICO; FORTIFICACIÓN DE HARINA DE TRIGO; FUMARATO FERROSO; HARINAS FORTIFICADAS; INGESTA DIARIA RECOMENDADA; INGESTA MÁXIMA TOLERABLE; MICRONUTRIENTES EN LA DIETA HUMANA; PAN; SULFATO FERROSO DESHIDRATADO.
Thesagro :  HARINA DE TRIGO; TRITICUM AESTIVUM; URUGUAY.
Asunto categoría :  --
Q05 Aditivos alimentarios
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/5196/1/Vazquez-D.-2014.-Rev.Chilena-Nutricion-v.414.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB100815 - 1PXIAP - DD
LE101260 - 1PXIAP - DDPP/Revista Chilena de Nutrición/2014
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