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Registros recuperados : 1 | |
1. | | SARAVIA, K.M.; DALL'AGNOL, M.; DA MOTTA, E.A.M.; PEREIRA, E.A.; DE SOUZA, C.H.; SIMINONI, C.; WEILER, R.L.; KOPP, M.M.; SCHNEIDER-CANNY, R.; BARBOSA, M. Hybrids of Paspalum plicatulum × P. guenoarum: Selection for forage yield and cold tolerance in a subtropical environment. Tropical Grasslands-Forrajes Tropicales, 2021, Vol. 9 (1):138?143. Doi: http://dx.doi.org/10.17138/TGFT(9)138-143 Article history: Received for publication 6 March 2019; accepted 15 December 2020; published 31 January 2021. Acknowledgments: We acknowledge the financial support from SULPASTO, EMBRAPA - Pecuária Sul and CAPES to enable the conduct of...Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 3 | |
2. | | Benoit, G.; Darré, L.; Villagrán, M.; Heinzen, M.; Bianchi, G.; Orcasberro, R. Efecto de la nutrición preparto sobre la performance de ovejas Corriedale en campo natural ln: Seminario Nacional de Campo Natural, 2 : 1990 nov 15-16 : Tacuarembó Montevideo (Uruguay): Hemisferio Sur, 1990. p341-345 Participaron en el seminario : INIA, Sociedad Uruguaya de Pasturas Naturales, Facultad de Agronomía, Plan AgropecuarioBiblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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3. | | Carro, S.; Fraga, M.; Perelmuter, K.; Vera, S.; Zunino, P.; Acosta, Y.; Barneche, M.; Villagrán, M.; Calliari, A.; Delucchi, I. Bacterias ácido lácticas en quesos artesanales: importancia de la producción de bacteriocinas Carnes y alimentos, 2009, v. 10, no. 30, p. 31-35Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 3 | |
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