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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA La Estanzuela.
Fecha :  21/02/2014
Actualizado :  22/02/2014
Autor :  Banks, P.A. ; Dowler, C.C.
Título :  Application efficiency and distribution of several herbicides by center-pivot sprinkler irrigation
Fecha de publicación :  1986
Fuente / Imprenta :  Georgia: Georgia Agricultural Experiment Station, 1986.
Páginas :  12p.
Serie :  Research Bulletin
Idioma :  Español
Thesagro :  HERBICIDAS; RIEGO POR ASPERSION.
Asunto categoría :  --
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA La Estanzuela (LE)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LE36909 - 1ADDLB - PP632.954BANa41

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Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  26/10/2015
Actualizado :  25/11/2016
Tipo de producción científica :  Trabajos en Congresos/Conferencias
Autor :  MONTOSSI, F.; CAZZULI, F.
Afiliación :  FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; FIORELLA CARLA CAZZULI ALBA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  From farm to fork: the uruguayan experience.
Fecha de publicación :  2015
Fuente / Imprenta :  In: Simpósio Internacional de Ciência da Carne (2o.Pirassununga, SP)Anais; Saulo da Luz e Silva et al. (Orgs). Pirassununga : Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos/Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, 2015.
Páginas :  p. 22-33
Idioma :  Inglés
Contenido :  Uruguay has designed its sustainable intensification strategies over the years, taking into account that one of the goals is to feed 42% more people in 2050 than we do today. In order to succeed in this pursuit, specifically considering meat production, this country has tackled the following issues: traceability, soil utilisation and management plans, animal welfare, climate change mitigation, animal breeding, genomics and conversion efficiency, meat seen as healthy food for human nourishment, taking into consideration rural inhabitant´s life quality (automation and reducing supplementation frequency, supply chain integration and brand developing, certification and marketing campaigns. Not only strictly productive, technological or industrial activities must be enhanced and/or adopted, but also beef and lamb meat products must cease to be seen as mere commodities and start to be considered as a highly nutritious healthy food instead. Only through a multidimensional and inter institutional approach, as well as private-public partnerships and constructing State policies based on solid scientific foundations, can this endeavour be performed.
Thesagro :  CARNE; SALUD HUMANA; URUGUAY.
Asunto categoría :  Q01 Ciencia y tecnología de los alimentos
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/5091/1/anais-2o-simposio-internacional-ciencia-da-carne-2015-1.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO100938 - 1INIPC - DD
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