Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
30/08/2019 |
Autor : |
SITAKALIN, C.; MEULLENET, J.F. |
Título : |
Prediction of cooked rice texture profiles using instrumental spectral extrusion data modeled with partial least squares regression and artificial neural networks (ANN). |
Fecha de publicación : |
2000 |
Fuente / Imprenta : |
ln: Norman, R.J.; Beyrouty, C.A. B.R. Wells Rice research studies 1999. Fayetteville, Arkansas (USA): Arkansas Agricultural Experiment Station, 2000. |
Páginas : |
p. 496-506 |
Serie : |
(AAES Research Series ; 476) |
Idioma : |
Inglés |
Palabras claves : |
RICE (ORYZA SATIVA L.). |
Thesagro : |
ARROZ; INVESTIGACION. |
Asunto categoría : |
F01 Cultivo |
Marc : |
LEADER 00720naa a2200181 a 4500 001 1020281 005 2019-08-30 008 2000 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSITAKALIN, C. 245 $aPrediction of cooked rice texture profiles using instrumental spectral extrusion data modeled with partial least squares regression and artificial neural networks (ANN). 260 $c2000 300 $ap. 496-506 490 $a(AAES Research Series ; 476) 650 $aARROZ 650 $aINVESTIGACION 653 $aRICE (ORYZA SATIVA L.) 700 1 $aMEULLENET, J.F. 773 $tln: Norman, R.J.; Beyrouty, C.A. B.R. Wells Rice research studies 1999. Fayetteville, Arkansas (USA): Arkansas Agricultural Experiment Station, 2000.
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Registro original : |
INIA Tacuarembó (TBO) |
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