Registro completo
|
Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
22/02/2014 |
Autor : |
Libert, B. |
Afiliación : |
Swedish University of Agricultural Sciences |
Título : |
Breeding a low-oxalate rhubarb : a genetic approach to improve the nutritional quality of oxalate-accumulating crop plants |
Fecha de publicación : |
1986 |
Fuente / Imprenta : |
Uppsala (Suecia): Swedish University of Agricultural Sciences, 1986. |
Páginas : |
29p. |
ISBN : |
91-576-2822-X |
Idioma : |
Español |
Notas : |
Tesis (Ph.D.) Swedish University of Agricultural Sciences, 1986 |
Thesagro : |
ACIDO OXALICO; FITOMEJORAMIENTO; OXALATOS; RHEUM; RUIBARBO; VALOR NUTRITIVO. |
Asunto categoría : |
-- |
Marc : |
LEADER 00670nam a2200205 a 4500 001 1038980 005 2014-02-22 008 1986 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a 91-576-2822-X 100 1 $aLIBERT, B. 245 $aBreeding a low-oxalate rhubarb$ba genetic approach to improve the nutritional quality of oxalate-accumulating crop plants 260 $aUppsala (Suecia): Swedish University of Agricultural Sciences$c1986 300 $a29p. 500 $aTesis (Ph.D.) Swedish University of Agricultural Sciences, 1986 650 $aACIDO OXALICO 650 $aFITOMEJORAMIENTO 650 $aOXALATOS 650 $aRHEUM 650 $aRUIBARBO 650 $aVALOR NUTRITIVO
Descargar
Esconder MarcPresentar Marc Completo |
Registro original : |
INIA La Estanzuela (LE) |